Aranıza ZJ ile Katıldım...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osenoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,379

osenoglu

Yeni Üye
Yer
KOCAELİ
Herkese Selam,

Sonunda bende bir 96 model ZJ ye sahip oldum....

İlk kez bu tür bir arabaya sahip olduğumdan bayağı bir acemiyim araç konusunda, forumun sayfalarını okumaktan gözlerim kızardı, ama herkesin eline sağlık güzel bir paylaşım sitesi...

Aracımla ilgili bazı sorunlarım var, umarım burada çözüm bulacağım, şimdilik Kocaeli den herkese sevgiler..... ;)

Ömer

Etiketler
Ynt: Aranıza ZJ ile Katıldım...

Hayırlı olsun, hoşgeldiniz..

Sorun ve sorularınızı burdan paylaşırsanız ustalar yardımcı olurlar bizler de bilgilenmiş oluruz..

Hoşgeldiniz yeni aracınız hayırlı olsun. :smiley:
Arazi aracı konusunda doğru seçim yapmışsınız.Bende yeni zj sahibiyim.Burada her sorununuza cevap bulacaksınızdır.Resim eklerseniz daha iyi olur.

hoş geldiniz gerçekten yararlanılabilecek bir ortam ...aracnızın çamurlu resimlerini bekliyoruz... :smiley: ;)

Aramıza hoş geldiniz .Aracınız hayırlı ve uğurlu olsun güle güle kullanın.

Öncelikle aramıza hoş geldiniz.ZJ almakla isabet ettiniz, aracınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

İşte yeni arazi canavarım.... ;D

CIMG4704.jpg

maaşallah çok yakışıklı zj lerin zaten hepsi öylede ben yinede yazayım dedim :smiley:..napalım yaa bu araçlar bir başka.. :smiley:

Aramıza hoşgeldin aracın hayırlı olsun bol çamurlu kazasız belasız günlerde kullanmanı dilerim

izmitte hep bir jeep aşkı olmuştur zaten site üyemiz dr önder arkadaşımız başta olmak üzere hem jeepten anlayan hende aracınızla ilgili konularda direk yardımcı olabilecek bircok arkadaş var izmitte izoff üyesi arkadaşlarla tanışırsanız eminimki hem her konuda yardımcı olurlar hemde aacınızı cok kısa zamanda tanıma fırsatınız olur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri