57ahmetbasar34 kullanıcısının son içeriği

1. 57ahmetbasar34

Şile Kamp İstanbul - Çalışma Arkadaşları Arıyor.

Ynt: Şile Kamp İstanbul - Çalışma Arkadaşları Arıyor. güncel midir ?
  2. 57ahmetbasar34

Karavanda Enerji Sağlama?

merhabalar , ben 2 konuda sizlere fikir danışmak istiyorum , 1. si : Karavanda traktör aküsü kullanmak mümkünmüdür , nasıl bir sistem yapılabilir ? Mantıksal olarak daha güçlü bi sistem olur diye düşünüyorum fakat elektriksel kısmını bilmiyorum 2. si : Karavana difransiyelli bi dingil takıp...
  3. 57ahmetbasar34

Yurt Dışından Araç Getirmek

merhaba saygı değer büyüklerim , açtığım konu off roadla pek ilgili olmasada bilgilerinizden yararlanmak istedim , şimdi benim şuan kullanmış olduğum emektar mitsubishi l300 ümü satıp , onun yerine ford econoline almak istiyorum fakat uzun araştırmalarıma rağmen bu araçtan türkiyede bulamadım...
  4. 57ahmetbasar34

Jant ve Lastik Konusunda Yardım Lütfen

öncelikle merhabalar uzun süredir aranızda değildim fakat artık döndüm buralardayım , gelir gelmez hemen 2 soru sorim dedim :) 1.si -> Markası : ZU Modeli : DA2435 olan jantları türkiyede bulabilirmiyiz ? yurtdışından getirtme imkanımız varsa lütfen bi yardımcı olalım BU JANTIN...
  5. 57ahmetbasar34

Bir Jant Modeli Hakkında Bilgi İstiyorum

Ynt: Bir Jant Modeli Hakkında Bilgi İstiyorum hayır oklar dönmüyor sabit , jantlar düşündüğünüz kadar anormik değil gerçekten sağlam ,güzel durur sanırım teşekkürler herkese
  6. 57ahmetbasar34

Bir Jant Modeli Hakkında Bilgi İstiyorum

SAYGI DEĞER ABİLERİM SİZDEN BU JANT HAKKINDA FİKİR VE GÖRÜŞ ALMAK İSTİYORUM , KENDİSİNE UZUN SÜREDİR HAYRANIM VE Bİ AN ÖNCE ALMAK İSTİYORUM , SİZİNDE FİKİR-GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM
  7. 57ahmetbasar34

RANGE ROVER LASTİKK

Ynt: RANGE ROVER LASTİKK O resimdeki 3.9 unkiler '' Mickey Thompson Baja MTZ Radial SLT '' ve muhtemelen 36 inc , bu dediğim lastikleri süleyman abimin dozerinde gördüm , çamurdada kardada toprak ve kayadada çok ii performans veriyor ancak asvalt yolda dozer sanki dans eder gibi zıplıyor , e...
  8. 57ahmetbasar34

RANGE ROVER LASTİKK

merhabalar , range rover 3.9 a bu fotodaki lastikler takılabilmesi için neler gereklidir , hoş durması dışında arazide ne kadar performans verir asıl istediğim böyle bişey :(
  9. 57ahmetbasar34

Sinop'ta Yapılan Off-Road Oyunlarından Kareler

SİNOPTA YAPILAN OFF ROAD OYUNLARINDAN KARELER , YARIŞIN ORTALARINA YETİŞEBİLDİĞİM İÇİN BU KADAR. KİMİ ZAMAN ETAPLAR KIRICIDA OLDU TABİİ :o ORTALARINA YETİŞMİŞ BİLE OLSAM HARİKA Bİ YARIŞ VE HARİKA DUYGULAR YAŞNDI..
  10. 57ahmetbasar34

Nissan Patrol Yardım ?..

abilerim geçenlerde bahsetmiştim hatırlayanlar vardır , dünya turu için araba seçiyordum , sizce bu ilandaki araça bi 20 - 25 de ben masraf etsem , nasıl olur , çekermi o yolu ? araçın beğendiğim özelliği geniş olması (iç hacminin büyüklüğü) ve sert görünüşü.. fakat aracın 84 model oluşu beni...
  11. 57ahmetbasar34

Fotoğraftaki Land Rover Lastikleri ?..

Ynt: Fotoğraftaki Land Rover Lastikleri ?.. evet öyle yazmışlar :)
  12. 57ahmetbasar34

Ynt: Fotoğraftaki Land Rover Lastikleri ?.. bu harika bişey yha :) çok asil bi duruşu var , ben burdayım dior :) bunun markası/modeli ney ? kaç model bu ? ( tabi orjinali )
  13. 57ahmetbasar34

Ynt: Fotoğraftaki Land Rover Lastikleri ?.. Araç güzel gözüküyor , hoşuma gitti :)
  14. 57ahmetbasar34

Ynt: Fotoğraftaki Land Rover Lastikleri ?.. anladım abicim , çok teşekkür ederim ilginize, ii geceler diliyorum hayırlı ramazanlar..
  15. 57ahmetbasar34

Ynt: Fotoğraftaki Land Rover Lastikleri ?.. öncelikle teşekkür ederim abim dee :) şimdi ilk önce 35 mi yapmak mı lazım abicim ? ben hiç anlamdım dediğinizi ? ben benm aracı (1.resim) aracı nasıl bu araca çevirebilirim (2.resim) ne nekadara gelir abicim , eğer müsaitseniz lütfen bi anlatıverin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri