_bora_ kullanıcısının son içeriği

1. _bora_

cobra7000+35bg evınrude

Ynt: cobra7000+35bg evınrude menekse deresınde baglı iç kumsal tarafında yerınıde ucret talep etmeden verebılırım 50tl aıdatı var kayıtlı degıl sahılguvenlık sorun cıkartmadıgı ıcın ugrasmadım tesekkurler
  2. _bora_

cobra7000+35bg evınrude

motorda ve teknede hıcbır prolem yok gorundugu gıbı tekne fıyatına tekneyıde motoruda verıcem motorun butun bakımları sezon bası yapıldı yag haznesı ayrı dıreksıyon remote sorunsuz tekne suda ayrı ayrı ıstenırse tekne 4000 motor 2500 bırlıkte 5250tl katamaran surat teknesıyle takas...
  3. _bora_

Martılar Neden Denizin Üzerinde Uçuyor Anladım

Ynt: Martılar Neden Denizin Üzerinde Uçuyor Anladım guzel oyku tesekkurler
  4. _bora_

1982 Jeep CJ-8

Ynt: 1982 Jeep CJ-8 hayırlısı olsun renk guzel olmus
  5. _bora_

Başlangıç İçin V-Storm Dl-650 Uygun mu?

Ynt: Başlangıç İçin V-Storm Dl-650 Uygun mu? cok dogru bı karar almıssınız,ılk motorum ıntruder 700 du bugun sakat kalmadıgıma veya olmedıgıme sukredıyorum buyuk motorla yapılan hatanın ceremesı cok buyuk oluyo
  6. _bora_

Motosiklet Kursuna Gitmeden Sadece Sınavlara Girerek Ehliyet Almak

Ynt: Motosiklet Kursuna Gitmeden Sadece Sınavlara Girerek Ehliyet Almak cogu kursa gıdıp konustugun zaman bu olayı kabul edıyo kıtaba calısmak yeterlı derslerde hocalar farklı bısey anlatmıyo tuncer beyın soyledıgı gıbı sadece dıreksıyona gırmen yeterlı oluyo,ben motor ehlıyetımı alırken...
  7. _bora_

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hosbulduk tesekkurler :)
  8. _bora_

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam motoru olan herseyı cok severım denıze ve hıza asıgım 7.40 tacar 140bg teknem var racıng motorumda vardı pert olana kadar:) ıstanbulda yasıyorum anımasyon ekıbı kuruyorum herkeze hos sohbet muhabbet dılerım
  9. _bora_

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V arac gorunum ve vergı olarak cok ıyı bende hr-v almak ıcın aracımı elden cıkartmayı beklıyorum bunları yapabıldıgını gormek guzel

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR