Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: cobra7000+35bg evınrude
menekse deresınde baglı iç kumsal tarafında yerınıde ucret talep etmeden verebılırım 50tl aıdatı var
kayıtlı degıl sahılguvenlık sorun cıkartmadıgı ıcın ugrasmadım
tesekkurler
motorda ve teknede hıcbır prolem yok gorundugu gıbı
tekne fıyatına tekneyıde motoruda verıcem motorun butun bakımları sezon bası yapıldı yag haznesı ayrı dıreksıyon remote sorunsuz
tekne suda ayrı ayrı ıstenırse tekne 4000 motor 2500 bırlıkte 5250tl katamaran surat teknesıyle takas...
Ynt: Başlangıç İçin V-Storm Dl-650 Uygun mu?
cok dogru bı karar almıssınız,ılk motorum ıntruder 700 du bugun sakat kalmadıgıma veya olmedıgıme sukredıyorum buyuk motorla yapılan hatanın ceremesı cok buyuk oluyo
Ynt: Motosiklet Kursuna Gitmeden Sadece Sınavlara Girerek Ehliyet Almak
cogu kursa gıdıp konustugun zaman bu olayı kabul edıyo kıtaba calısmak yeterlı derslerde hocalar farklı bısey anlatmıyo
tuncer beyın soyledıgı gıbı sadece dıreksıyona gırmen yeterlı oluyo,ben motor ehlıyetımı alırken...