Abay72 kullanıcısının son içeriği

1. Abay72

Rize - Hemşin; Hazindak Yaylası

Ynt: Rize - Hemşin; Hazindak Yaylası Muhtesem resimler gercekten, aldi goturdu beni 4 yanim olan mavi denizlerden serin ve yesil yaylalara. Tesekkurler
  2. Abay72

Sualtı Fotoğrafları

Ynt: Sualtı Fotoğrafları Emine Hanım, Kareleri yakalamaktaki ustalığınız, ışık, gölge ve sualtının muhteşem uyumu, fotografların bir kısmına verdiğiniz isimler gerçekten muhteşem. Bütün kareleri slayt gösterisi halinde büyük bir hayranlıkla seyrettim. Ellerinize, emeğinize ve yüreğinize sağlık...
  3. Abay72

Vitara Vites Geçişlerindeki Sorun ?..

Ynt: Vitara Vites Geçişlerindeki Sorun ?.. Benim de 2004 model 1600cc Suzuki Grand Vitaram var. Aynı durum benim aracım için de söz konusu. 2000 model Toyota Land Cruiser Prado da kullandım onda da benzer durum vardı. Bu konuda çok derin teknik bilgilerim yok ama normal olduğunu düşünüyorum.
  4. Abay72

Tekir - Karboğazı Gezisi (8 Haziran 2008)

Ynt: Tekir - Karboğazı Gezisi (8 Haziran 2008) Cok guzel yerler, fotograflar da bır o kadar güzel. Teşekkürler:)
  5. Abay72

Gaziantep Burç Gölü, Sof Dağı Off-Road Gezisi (01 Mart 2009)

Ynt: Gaziantep Burç Gölü, Sof Dağı Off-Road Gezisi (01 Mart 2009) hakkaten guzel goruntuler. Tesekkurler...
  6. Abay72

Çatalca İnceğiz Göleti Gezim (17 Mayıs 2008)

Ynt: Çatalca İnceğiz Göleti Gezim (17 Mayıs 2008) Hakikaten su ayri bir dunya. Herseyi daha da bir guzellestiriyor. Paylasim icin tesekkurler...
  7. Abay72

Kızıldağ Milli Parkı

Ynt: Kızıldağ Milli Parkı Kizildag Milli Parki inanilmaz guzel bir yer gercekten. Ben de bir defa gittim ve hayran kalmistim...
  8. Abay72

Niva Testi İçin Adana Kızıldağ Off-Road Gezisi (22 Mart 2009)

Ynt: Niva Testi İçin Adana Kızıldağ Off-Road Gezisi (22 Mart 2009) cok guzel goruntuler:)
  9. Abay72

Bolu Dağları Gezisi (1-2 Kasım 2008)

Ynt: Bolu Dağları Gezisi (1-2 Kasım 2008) Yedigollere bir defa gittim, Sarialan yaylasini defalarca gezdim, Aladaglar goleti bolgesine de gittim. Fotograflardan tam da kestiremedim, belki de bu gittigim yerlerden biri mi acaba diye baktim, fakat tam da anlamadim.Olaganustu yerler, olaganustu...
  10. Abay72

2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali; Düzce

Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali; Düzce Nefis yerlermiş geçekten. Teşekkürler :)
  11. Abay72

Şile Sahil Yolu Keşif Gezisi (3 Şubat 2008)

Ynt: Şile Sahil Yolu Keşif Gezisi (3 Şubat 2008) Çok güzel fotograflar. Ben de bi Şile yapacagım gibi gözüküyor...
  12. Abay72

Kayseri'den Off-Road Görüntüleri (25 Ocak 2009)

Ynt: Kayseri'den Off-Road Görüntüleri (25 Ocak 2009) Bir başkadır karlı havalar ve offroad:) Teşekkürler...
  13. Abay72

Sivas İşhan Köyü Off-Road Gezisi (16 Şubat 2009)

Ynt: Sivas İşhan Köyü Off-Road Gezisi (16 Şubat 2009) Kesinlikle boşa geçmemiş pazarınız:) Teşekkürler
  14. Abay72

Kayseri Dokuzpınar Mevki Off-Road Gezisi (2 Şubat 2009)

Ynt: Kayseri Dokuzpınar Mevki Off-Road Gezisi (2 Şubat 2009) gerçekten sağlam parkurmuş. Teşekkürler...
  15. Abay72

Honda HR-V İle Ne Kadar Off-Road ?

Ynt: Honda HR-V İle Ne Kadar Off-Road ? 3 kapı Suzuki Grand Vitaramı almadan önce, incelediğim araçlardan biriydi HRV. 1600 cc motora sahip oluşu da ekonomik yönden cezbedici. Bazı dostların da söylediği gibi arazi şanzumanında 4L seçeneğinin olmayışı bir arazi aracı için dezavantaj. Fakat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri