aceldir kullanıcısının son içeriği

1. A

Yamaç Paraşütü İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Yamaç Paraşütü İçin En İyi 10 Adres Türkiye'de yamaç paraşütü için en iyi 10 yer varken; 2010 yılında 22.9.2010-2.10.2010 tarihleri arasında yapılan "2010 Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Süper Finali" bir ayağı da Denizli Nikfer Bozdağ yapılmıştır. Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Süper Finalinin...
  2. A

Türkiye'nin Kayak Haritası

Ynt: Türkiye'nin Kayak Haritası Denizli ili Tavas ilçesine bağlı Nikfer-Bozdağ kayak merkezi henüz keşfedilmemiş bir yer. Karda yürüyüş, tırmanma ve sınırsız bir doğa için mükemmel bir yer. Keşfedilmeyi bekliyor.[img][
  3. A

Unimog 421 Aldım Nasıl Yaptırayım?

Ynt: Unimog 421 Aldım Nasıl Yaptırayım? Hayırlı olsun. Aracınız oldukça güzeldir. motor kısmı nasıl bilemiyorum ama telekom çıkışlı ise motor iyidir. Hırpalanmamıştır. Benzinli mi? bendeki dizeldi. iyiydi. madem o kadar tadilata girdin sana 2 tane önerim var. 1- kabin dışına roll bar yaptır...
  4. A

Unimog...!

Ynt: Unimog...! Evet. Doğrudur. birkaç yıldır bu mümkün değil. Önceden değiştiren değiştirdi. Artık ne alırsan o türde kullanman gerekli. Ayrıca Nadir Beyin Unimog'u gibi yapayım diye de düşünme. O da eskide kaldı. Fakat tavsiyem aldığın araç orjinal olsun. sende orjinaliğini bozmadan...
  5. A

Unimog...!

Ynt: Unimog...! Bu aracın yapılmamış halini gördüm. Bu arkadaşlar bu işle meşkul oldukları için emeklerine saygı göstermek lazım. oyuncak niyetine iyi bir araç. bildiğim kadarıyla motoru perkins olmalı. fiyatta anlaşılırsa olabilecek bir araç.
  6. A

Satılık Unimog 421 (SATILDI)

Ynt: Satılık Unimog 421 (SATILDI) Bana mı sordunuz? ben arabayı 2 ay önce İstanbula sattım. Şu an URAL 'lara bakıyorum. iyi günler. Ayrıca İlanlarda 2. bir 421 daha var. Ona bakın isterseniz.
  7. A

Mercedes - Benz Unimog

Ynt: Mercedes - Benz Unimog Nadir Bey, iyi günler. Ben Unimog 421'i İstanbul'a sattım. Bu arazi kamyonu aşısı insanda hastalığa sebep oluyor. Şu sıralar Ural 6x6 bakıyorum. http://www.sahibinden.com/ural_marka_6_ceker_personel_tasiyici_kamyon-29WQQaXQQ6770503WQQpXQQdisplayitem&keyword=ural
  8. A

Unimog Almak İstiyorum

Ynt: Unimog Almak İstiyorum Selamlar. Ben Yozgattan Ali Çeldir. Araç halen satılık. Nadir Bey yanlış hatırlıyor olmalı. Şu an araç yürür durumda ve sorunsuz. iyi akşamlar.
  9. A

Ynt: Satılık Unimog 421 (SATILDI) Araç bozulunca araçtan soğudum. Hele bi de zararına bile satılmayınca daha da soğudum. şimdi arabayıhiç görmek istemiyorum. 11000 ytl ye satıyom. alan yok.
  10. A

Ynt: Satılık Unimog 421 (SATILDI) araç satılmadı. şimdi yaptırmak için uğraşacağım.
  11. A

Unimog 1300 L Sarı Kanaryam

Ynt: Unimog 1300 L Sarı Kanaryam Araca biraz para yapıştırdıktan sonra gerçek amatör aracı olacak. Role Cage, 14x20 lastik vinç uyarla. o zaman binme de seyret aracı. hayırlı olsun.
  12. A

Unimog

Ynt: Unimog Halen yerinde duruyor. Ne diye şu ana kadar satılmadığını anlamadım. Motor yaptırmak bu kadar zorlaştırmaması gerekir satışı. Bu işe gönül veren 3 ü 5 i aramaz alır uğraşır. Yozgatta olacak bi iş olsa çoktan yaptıracağım. Ankara işi benim işimi çok engel oluyor. Taşrada yaşamanın...
  13. A

Unimog

Ynt: Unimog Tasiş Ankara satışlarında çıkıyor. sarı ve köy hizmetleri çıkışlı galiba.
  14. A

Unimog

Ynt: Unimog Farzetki 3. satışta 10-15 bin ytl ye aldık. bu araçta tadilat yaparak tek kabini çift kabin haline getirmek mümkünmüdür?. Yada kasa kısmını içinde yaşanabilir karavan yapmamıza trafik ve karayolları müsade edermi?. Yoksa bu hali ile alıp ne yapacağız.
  15. A

Unimog

Ynt: Unimog Nadir Bey Tasişteki fiyatları gördükten sonraki fikriniz nedir?. 9150 YTL X 2.2 =20000 ytl, veya 9150 x 1.4 = 14000 ytl. bu fiyatlar biraz yüksek değilmi ? Ayrıca araçların kabin ve şase kısımları net görülmemekle birlikte önden görünüşü, kasaların durumu baya masraf gerektirecek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR