Acrotech kullanıcısının son içeriği

1. Acrotech

Defender benzinli sahipleri buraya!...

Ynt: Defender benzinli sahipleri buraya!... Babam bizim Anadol'a tam depo benzine 1/2 litre kadar mazot koyardı hatırlıyorum... Normal benzin vardı o zamanlar...
  2. Acrotech

Ynt: Defender benzinli sahipleri buraya!... İş dolayısıyla Denizlideyim abi, defender Adanada şuan ufak tefek işleri yapılıyor...
  3. Acrotech

Ynt: Defender benzinli sahipleri buraya!... karakartal01 sanırım Adanalısınız, Defender sayısı düşündüğümden daha çok bu sevindirici bu durumda ustada konusunda sıkıntı olmayacak...
  4. Acrotech

Ynt: Defender benzinli sahipleri buraya!... Takipteyim bu öneri ciddiye alınır...
  5. Acrotech

Satılık Defenderler....

Ynt: Satılık Defenderler.... Hayırlı olsun fotoğraflarını bekliyoruz...
  6. Acrotech

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Haklısınız, Restoratör/Konservatör olarak bahsi geçen (öz/özgün) kriter benim mesleki anlamda kıllandığım yegane üslup, bu nedenla daha yakınen takip ediyorum... Tebrik ediyorum. Allah özünden Ayırmasın :-)
  7. Acrotech

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selamlar, Ben Turgay Arıkan, 1982 Adanalıyım, Şuan iş dolayısıyla Denizlide ikamet ediyorum... Mesleğim Restorasyon/Konservasyon (bunekü diyenler için: taşınabilir/taşınmaz tüm kültür varlıklarının korunması ve onarımı) çalışma alanım anlaşılacağı gibi arazi :-)...
  8. Acrotech

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Taner bey kolay gelsin, yaklaşımınız çok yerinde tebrik ederim (özgüne sağdık kalmakla ilgili)... İlgiyle izliyorum
  9. Acrotech

puma motor takanlar hiç v184 şanzıman koymayı düşündü mü

Ynt: puma motor takanlar hiç v184 şanzıman koymayı düşündü mü Teşekkürler, araştırmaya devam edicem...
  10. Acrotech

DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor''

Ynt: DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor'' Sanırım bir süre sonra ustalar birhayli artıcak... zira defender sahibini usta yapacak kadar bağlıyor kendine :-)
  11. Acrotech

puma motor takanlar hiç v184 şanzıman koymayı düşündü mü

Ynt: puma motor takanlar hiç v184 şanzıman koymayı düşündü mü saygılar, v184 motorların hangi modelleri 6 ileri şazumana sahip tamamımıı? Puma motoru koyunca 6 ileri şanzuman kullanmak istiyorum motor araştırmam devam ediyor 2003 model buldum birtane uygunmu sizce? Not: konu önemli bencede...
  12. Acrotech

DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor''

Ynt: DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor'' Hasan Kola / Alanya (Mekanik) Tel: 0242 515 20 25 Gsm: 0538 590 03 93
  13. Acrotech

Puma motor

Ynt: Puma motor Çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için kısmetse önümüzdeki ay powered by puma olcak aracım :-)
  14. Acrotech

Puma motor

Ynt: Puma motor lastik ebadını 235/85/R16+boss alaşım jant yaparsam durum nasıl olur bilgi alabilirmiyim.. 120 lik puma+Lt77 kombinasyonunda... Şanzumanla ilgili tadilatı kastederek sordum Lastikn ebadı değişince oran yine 1:21 mi olmalı?
  15. Acrotech

Puma motor

Ynt: Puma motor Bilgi için teşekkür ediyorum bu pazartesi bir mani olmazsa makina mühendisiyle görüşüp konuyu netleştireceğim... Şanzumanla ilgili konuyuda kesinleştirmek için şunu sormak istiyorum; lastik ebadını 235/85/R16+boss alaşım jant yaparsam durum nasıl olur bilgi alabilirmiyim.. 120...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri