Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender benzinli sahipleri buraya!...
Babam bizim Anadol'a tam depo benzine 1/2 litre kadar mazot koyardı hatırlıyorum... Normal benzin vardı o zamanlar...
Ynt: Defender benzinli sahipleri buraya!...
karakartal01 sanırım Adanalısınız, Defender sayısı düşündüğümden daha çok bu sevindirici bu durumda ustada konusunda sıkıntı olmayacak...
Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...
Haklısınız, Restoratör/Konservatör olarak bahsi geçen (öz/özgün) kriter benim mesleki anlamda kıllandığım yegane üslup, bu nedenla daha yakınen takip ediyorum... Tebrik ediyorum. Allah özünden Ayırmasın :-)
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Selamlar, Ben Turgay Arıkan, 1982 Adanalıyım, Şuan iş dolayısıyla Denizlide ikamet ediyorum... Mesleğim Restorasyon/Konservasyon (bunekü diyenler için: taşınabilir/taşınmaz tüm kültür varlıklarının korunması ve onarımı) çalışma alanım anlaşılacağı gibi arazi :-)...
Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...
Taner bey kolay gelsin, yaklaşımınız çok yerinde tebrik ederim (özgüne sağdık kalmakla ilgili)... İlgiyle izliyorum
Ynt: DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor''
Sanırım bir süre sonra ustalar birhayli artıcak... zira defender sahibini usta yapacak kadar bağlıyor kendine :-)
Ynt: puma motor takanlar hiç v184 şanzıman koymayı düşündü mü
saygılar,
v184 motorların hangi modelleri 6 ileri şazumana sahip tamamımıı? Puma motoru koyunca 6 ileri şanzuman kullanmak istiyorum motor araştırmam devam ediyor 2003 model buldum birtane uygunmu sizce?
Not: konu önemli bencede...
Ynt: Puma motor
lastik ebadını 235/85/R16+boss alaşım jant yaparsam durum nasıl olur bilgi alabilirmiyim.. 120 lik puma+Lt77 kombinasyonunda... Şanzumanla ilgili tadilatı kastederek sordum Lastikn ebadı değişince oran yine 1:21 mi olmalı?
Ynt: Puma motor
Bilgi için teşekkür ediyorum bu pazartesi bir mani olmazsa makina mühendisiyle görüşüp konuyu netleştireceğim... Şanzumanla ilgili konuyuda kesinleştirmek için şunu sormak istiyorum; lastik ebadını 235/85/R16+boss alaşım jant yaparsam durum nasıl olur bilgi alabilirmiyim.. 120...