Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Adanoff- 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezi Görselleri :)
selam evet selcuk sana katılıyorum ıyı dusundunuzmu kemal bey bu mahmut usta dıkkatını cekerım :) ;D
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)
selam ben adana off road dan Adnan Demir Mahmut ustanın yıgenıyım afganıstandayım burdan gezılerınızı takıp edıyorum malesef bugune kadar sızın sıtedekı fotoları acamadım net cok zayıf burda rıca etsem...
Ynt: Adana Off-Road Grubu KAYOFF'a Hareket Planı Duyurusu
selam herkese fotolar gelmedı >:( sızden bır rıcam var kayserı ve ıskenderun fotolarını bana mail atarmısınızz burdan pek acılmıyorr ıskenderun fotolarına bakamadım cok rıca edıyorum :)
Ynt: 13.03.2011 günü Adana içi ve baraj çevresi LIGHT OFF-ROAD
selam arkadaslarr nasılsınız nerde kaldı fotolarr beklıyorummmm sızden bır rıcam varrr ıskenderun fotolarını rıca etsem bana mail atarmısınızzz burdan pek acamıyorum burdan cok merak ettım :)
Ynt: Hatay Off Road Grubu; İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)
selam hatay Off road ben adanoff yesı Adnan Demir Mahmut Demirin yigeniyim sızlere bol camurlu gezıler dılerım kazasız belasız gecmesını temennı ederım :) :)
Ynt: Adanoff; Karagöl Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011)
4 runner cok burda onlarda guzel arac dızelı pek nadır ama benzınlı cok burda V6 3.0 ıle 3.5 arası gennellıkle :)
Ynt: Adanoff; Karagöl Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011)
ettırmemmi yazıları bıle hazır kar dursun ADANA OFF ROAD yapıstıracam gorursunuzz bende senı ozledım yengemmm ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D