afganlı ADO kullanıcısının son içeriği

1. afganlı ADO

Adana Off Road Grubu; Yumurtalık - Zeytinbeli Kamp Etkinliği Ardından ( 4 - 5 Haziran 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; Yumurtalık - Zeytinbeli Kamp Etkinliği Ardından ( 4 - 5 Haziran 2011) selam arkadaslar guzel etkınlık olmuş yıne supersınızzz :D fotolar cın tşkrlrr emegınıze saglık :)
  2. afganlı ADO

Çukurova Offroad Grubu; Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları ( 7 - 8 Mayıs 2011)

Ynt: Çukurova Offroad Grubu; Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları ( 7 - 8 Mayıs 2011) selam gercekten guzel orgazısyon olmuş burdan hayran kaldım tum emegıgecenlerın ellerıne saglık fotolar da harıka cıkmış herkese ayrı ayrı teşekkurler :)
  3. afganlı ADO

Çukurova Offroad Grubu; Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları ( 7 - 8 Mayıs 2011)

Ynt: Çukurova Offroad Grubu; Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları ( 7 - 8 Mayıs 2011) selam guzel bır etkınlık olmuş emegınıze saglık harıka fotolar teşekkurler :)
  4. afganlı ADO

Adanoff- 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezi Görselleri :)

Ynt: Adanoff- 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezi Görselleri :) selam adanoff cok guzel harıka kareler ellerınıze saglık super gecmiş gezınız :) :)
  5. afganlı ADO

Ynt: Adanoff- 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezi Görselleri :) selam atılla abı valla dogru soyledın hemde kara deftere bence ;D
  6. afganlı ADO

Ynt: Adanoff- 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezi Görselleri :) selam evet selcuk sana katılıyorum ıyı dusundunuzmu kemal bey bu mahmut usta dıkkatını cekerım :) ;D
  7. afganlı ADO

Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011) selam ben adana off road dan Adnan Demir Mahmut ustanın yıgenıyım afganıstandayım burdan gezılerınızı takıp edıyorum malesef bugune kadar sızın sıtedekı fotoları acamadım net cok zayıf burda rıca etsem...
  8. afganlı ADO

Adana Off-Road Grubu KAYOFF'a Hareket Planı Duyurusu

Ynt: Adana Off-Road Grubu KAYOFF'a Hareket Planı Duyurusu selam herkese fotolar gelmedı >:( sızden bır rıcam var kayserı ve ıskenderun fotolarını bana mail atarmısınızz burdan pek acılmıyorr ıskenderun fotolarına bakamadım cok rıca edıyorum :)
  9. afganlı ADO

13.03.2011 günü Adana içi ve baraj çevresi LIGHT OFF-ROAD

Ynt: 13.03.2011 günü Adana içi ve baraj çevresi LIGHT OFF-ROAD selam arkadaslarr nasılsınız nerde kaldı fotolarr beklıyorummmm sızden bır rıcam varrr ıskenderun fotolarını rıca etsem bana mail atarmısınızzz burdan pek acamıyorum burdan cok merak ettım :)
  10. afganlı ADO

Hatay Off Road Grubu; İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

Ynt: Hatay Off Road Grubu; İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011) selam hatay Off road ben adanoff yesı Adnan Demir Mahmut Demirin yigeniyim sızlere bol camurlu gezıler dılerım kazasız belasız gecmesını temennı ederım :) :)
  11. afganlı ADO

Adanoff; Karagöl Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011)

Ynt: Adanoff; Karagöl Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011) 4 runner cok burda onlarda guzel arac dızelı pek nadır ama benzınlı cok burda V6 3.0 ıle 3.5 arası gennellıkle :)
  12. afganlı ADO

Ynt: Adanoff; Karagöl Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011) ettırmemmi yazıları bıle hazır kar dursun ADANA OFF ROAD yapıstıracam gorursunuzz bende senı ozledım yengemmm ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  13. afganlı ADO

Ynt: Adanoff; Karagöl Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011) yok hulıx surf 3.0 tdı
  14. afganlı ADO

Ynt: Adanoff; Karagöl Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011) selam dede tşkrlrrrr hayırlı cumalarrrr :)
  15. afganlı ADO

Ynt: Adanoff; Karagöl Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011) afganıstandan selamlar :) ;D :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri