Adana Off-Road Grubu KAYOFF'a Hareket Planı Duyurusu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,401

kemalhanoray

Kamp II
Yer
Adana
Merhaba Değerli AdanOff Üyeleri,

Kayoff İçin Gerekli Görüşmeleri Organizatör Arkadaşlarla Bizzat Ben Yapmış Bulunmaktayım.Cumartesi Sabah Saat 10:00'da Stad'ın Önünde Diğer Gruplarla Şehir Korteji Yapmak İçin Buluşmak Zorunda Olduğumuzdan Dolayı Adana'dan Yola Çıkış Saatimizi 04:00 Olarak Uygun Gördük..Ayrıca Otelde Kalıcak Arkadaşların Otele Yerleşmesi Vs Gibi Konularda Var Tabi..Yine Her Zamanki Buluşma Noktamız Olan BSK METROPARK Önünde Toplanıp Otoban'dan Kayseri Yol Ayrımına Kadar Devam Edip Daha Sonra Normal Yola İneceğiz..Muhtemelen Bir Kahvaltı Noktamız Olacaktır Benim Bildiğim Güzel Bir Yer Var Otobüslerin'de Mola Verdiği Fakat Adını Unuttuğum İçin Hepimize Süpriz Olacak :smiley: Herkese Şimdiden İyi Yolculuklar Diliyoruz Ve Son Olarak BEKLE BİZİ KAYOFF Diyoruz.. :smiley:

Buluşma Tarihi: 12.03.2011
Buluşma Saati : 03:15
Kesin Yola Çıkış Saati : 04:00
Buluşma Noktası : BSK METROPARK HASTANESİ KÖŞESİ
Yaklaşık Seyahat Kilometresi : 336 KM
Yaklaşık Seyahat Süresi : 4 Saat
ÖNEMLİ NOT : Erciyes'e Çıkarken JANDARMA ÇEKİ HALATI & TAKOZ & KAR ZİNCİRİ Kontrolü Yapıyor Olmayan Araçların Çıkmasına İzin Vermiyor LÜTFEN BU 3 Önemli Ekipmanı Yanınıza Alın..Veeee LÜTFEN GECİKME YAPMAYIN HER DAKİKA BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ..Ayrıca Arkadaşlar Lütfen Gelirken Kalın Kıyafet Getirmeye Özen Gösterin Gece Sıcaklık -15 Dereceye Kadar Düşüyor...

Etiketler

Ynt: Adana Off-Road Grubu KAYOFF'a Hareket Planı Duyurusu

kemalhan ben cuma öğleden sonra yola çıkıyorum bilgin olsun sana sormak istediğim pazar günü dönüş kaçta olacak bir bilgin varmı bu konuda

kayoff hayırlı yolculuklar diler saglıkla gelmenizi temenni eder. şimdiden hoş geldiniz.

foremost' Alıntı:
kemalhan ben cuma öğleden sonra yola çıkıyorum bilgin olsun sana sormak istediğim pazar günü dönüş kaçta olacak bir bilgin varmı bu konuda

Abicim Hiç Bilgim Yok Mahmut Usta Ne Derse O Olur Ama Güneş Batmadan Dönelim Diyecektir Buzlanmadan Dolayı Mahmut Usta..Orda Konuşacağız Onu...

takomistik' Alıntı:
kayoff hayırlı yolculuklar diler saglıkla gelmenizi temenni eder. şimdiden hoş geldiniz.
teşekkür Ederiz Mustafa Bey Cumartesi Sabah Görüşmek Üzere..

selam herkese fotolar gelmedı :mad: sızden bır rıcam var kayserı ve ıskenderun fotolarını bana mail atarmısınızz burdan pek acılmıyorr ıskenderun fotolarına bakamadım cok rıca edıyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR