Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: LADA BA3-2131 istiyorum
TEŞEKKÜR EDERİM. İZMİR'DEKİ ÇAKMA ORJİNAL DEĞİL SADECE ARKASI UZATILMIŞ. O ARACIN DENGESİ OLMAZ. KARADENİZDEKİNİ GÖRMEK LAZIM.SAYGILARIMLA.
MERHABA:yazı yazmasamda uzun kasa niva ile ilgili diğer arkadaşların yazdıklarını takip ediyorum. bir niva almaya niyetleniyorum fakat araya birşeyler giriyor. yine düşüncemizi başka bahara bıraktık.bir gün niva almak dileğimle: tüm nivacılara saygılarımla. AHMET...
Ynt: 93 NİVA BUDA BENDEN
arkadaşım güle güle kullan.niva'ya beyaz çok yakışıyor.kılasik bir soru fakat soracağım:neler yaptın,komple kaça maloldu paylaşırsan sevinirim.niva'nıza ve kendinize iyi bakın.saygılarımla.
merhaba: istanbulda 5 kapılı olduğunu öğrenmek'te güzel.sizin aracınız'da göze güzel görünüyor.gerçekten bu araçlar fiyayatına göre çok güzel, kesinlikle zevk almak lazım.kendinize iyi bakın.kendisinin 5 kapılısı olduğunu söyleyen birisinin sesini duymak dileğimle.