ahmet85 kullanıcısının son içeriği

1. A

Seyahat Bursu: Genç Gezginler Aranıyor!

Ynt: Seyahat Bursu: Genç Gezginler Aranıyor! biraz önce aldığım bir maille bu süper hatta böyle bir burs olsada gitsem dediğim! ve bunun için yani yazın interrail yapmak için biyerlerde çalışıp para biriktirmeye çalıştığımıda bir dönem içerisinde bu haberi, düşününce sadece kız arkadaşım için...
  2. A

Uludağ Teknik Rotaları Yardım

Uludağ Teknik Rotaları Yardım SELAM MİLLET YARDIM EDEBİLİCEK KİMSE YOK MU ACABA? YADA BİLEN BİRİNE YÖNLENDİREBİLİRSENİZ DE SEVİNİRİM!
  3. A

Uludağ Teknik Rotaları Yardım

selamler olsun herkese! ocak ayının ortasında hep duyduğum uludağımızdaki teknik rotalara bi arkadaşımla gitmeye heveslendik! yanlız zorlukları dereceleri ve gereksinizleri hakında hiçbir bilgim yok! sadece hep uzaktan bakıp keserdim rotaları öyle hevesli hevesli! şimdi bana biri çıksa rotaları...
  4. A

Kocaeli Üniversitesi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (KOÜDAK)

Ahmet Latif KURT ahmetlatifkurt@gmail.com T. C. Kocaeli Üvinersitesi bünyesinde 1997 de kurulan kulubümüz üniversitemiz öğrencileri için kamp, dağ ve trekking faaliyetleri düzenlemektedir. Kulubümüz sahip olduğu malzemelerin yeterlilğinde hersene birinci dönem başında üye kaydı yapmakta ve...
  5. A

Double veya Duble Uyku Tulumu

Ynt: Double veya Duble Uyku Tulumu kendi deneyimlerimden soliyebilirimki evet birebir 2 kat artırmasada! kullandıgın tulumların buyukluklerine baglı olarak iyi bi yalıtım saglıyabilrisin! yani tam boyuma gore olan bi deuter tulumun uzerine biraz buyukbi alpinist elyaf tulumla kısın karsta...
  6. A

ZİRVEDAK İzmir Eğitim Tesisleri Açılışı

Ynt: ZİRVEDAK İzmir Eğitim Tesisleri Açılışı tebrikler kıskandım!ama helal olsun.. :)
  7. A

Satılık Karrimor Hot Ice 30Lt.

SATILIKTIR! karrimor hot ice 30 Lt. krampon baglama yeri, buz burgusu askıları, malzeme askısı (2tane), sırt sistemi mat olabilir, Fformat sırt sistemi ve genel olarak zirve çantası yada, kısa kamplarda kamp çantası olarakta kullanabilirsiniz! 110 Ytl isteyenler çantayı görebilir.. not: benim...
  8. A

Başsağlığı; Erkan Civil

Ynt: Başsağlığı; Erkan Civil allah ragmet eylesin... gercekten cok iyi bir kişiydi ozlicm be erkan abi..
  9. A

Gedosk, Sülüklügöl Faaliyeti (Şubat 2007)

Ynt: Gedosk, Sülüklügöl Faaliyeti (Şubat 2007) suluklu gol parkuru nerden baslıoo ve nasıl gideriz?bigi verebilirmisiniz?ozel arabam yok oraya nası giderim?
  10. A

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Kocaeli Üniversitesi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü.
  11. A

Bursa Uludağ Boulder

Ynt: Bursa Uludağ Boulder http://groups.yahoo.com/group/uludag-blok bu adresten bakabilirsiniz kendim sordum kendim cvpladım:)
  12. A

Masaüstü Dağcılık ;-)

Ynt: Masaüstü Dağcılık ;-) yok yapmadıgım sey deil bu siteyi 2 senedir takip ediyorum bazı yarısma rotalarını falanda koyuyolar da :)
  13. A

Masaüstü Dağcılık ;-)

Ynt: Masaüstü Dağcılık ;-) abbi ben postumu gene okudumda birz abartmısım sanırum..hahahahah
  14. A

Bursa Uludağ Boulder

slm millet uludagda boulder rotaları varmıs hem istanbula yakınlıgı hemde zaman kısalgından muhtemel rota orası olucak ama guide mız yok! rotalar hakkında bilgisi olan ulaşımı anlatabilicek olan varmı? yada en iyisi guide ulaşım ve konaklama bilgisi verin siz cok mu sey istedim.. :) millet bi el...
  15. A

Ballıkayalar Tırmanış Şenliği (09-10 Haziran)

Ynt: Ballıkayalar Tırmanış Şenliği (09-10 Haziran) cuma aksamdan ordayım ben hehehehe:)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR