ZİRVEDAK İzmir Eğitim Tesisleri Açılışı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,849

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Bu aksam acilisimiz var.

Merhaba Arkadaslar,

Zirve Dagcilik ve Doga Sporlari Kulubu olarak uzun zamandir dusundugumuz ve calismalarina basladigimiz Izmir'deki Egitim Tesislerimizi sonunda bitirdik ve Carsamba gunu aciyoruz.

Ayni zamanda Izmir Sube Baskanliginin hizmet lokali de olacak Egitim Tesislerimiz, Boulder Tirmanis Duvari, Kondusyon Salonu ve Projeksiyon destekli Egitim Salonu ile cok amacli kullanilmak uzere hazirlandi.

Batar katinda Kantininde yer alacagi Tesisimizde Soyunma dolaplari ve duslara kadar her sey dusunuldu.

26 Mart Carsamba gunu saat 19.00 da Izmir Sube Baskanligi ve Egitim Tesislerimizin acilisini yapiyoruz. Canlli Muzik esliginde Kokteyl ile duzenlenen acilisimiza Izmir Vali Yardimcimiz, Bornova Kaymakamimiz, Buyuksehir Belediyesi Genel Sekreterimiz, Konak Belediye Baskanimiz, TDF Yonetim Kurulu uyesi Ertugrul Tugay, Tunc Findik gibi onemli konuklar katiliyor. ( Expo programlarindaki degisiklik nedeni ile Sayın Valimiz ve Buyuksehir Belediye Baskanimiz katilamiyacaklar, Bornova Belediye Baskani ise yogun programlarina gore bugun bildirecekler )

Acilis Torenimiz, TRT-INT kanalinda "Memleketten Haber Var" programinda 26 Mart Carsamba gunu Saat 19.20 den itibaren canli olarak yayinlanacak.

Izmir Sube Baskanligi yeni hizmet binasi ve Egitim Tesisilerimizin Acilis Torenine tum dagcilik ve tirmanis camiasini davet ediyoruz.

Saygilarimizla.

Tarih: 26 Mart Carsamba Saat 19.00
Yer: Bornova Koctas Karsisi Kazim Dirik Mah. 296/1 Sokak No:16 Bornova / IZMIR (krokisi ektedir )

Orhan KOZAN
0532.762 73 65
0232.388 01 10/ 1271 (is)
0232.388 40 00/ 1271 (is)
0232.388 10 90/ 139 (is)

Etiketler
Ynt: ZİRVEDAK İzmir Eğitim Tesisleri Açılışı

Merhaba Arkadaşlar ,

Zerrin'in açmış olduğu konu başlığının içini ben eski iletiler, fotoğraflar ve yeni iletiler ve fotoğraflarla doldurmaya çalışayım.

Konuya
Merkezi İzmir'de bulunan Zirve Dağcılık ve Doğa Sporlar Kulübü Genel Başkanı Orhan KOZAN'ın 2007 Ekim ayında yazmış olduğu bir ileti ile başlayayım.

DAĞCILIK VE SPOR TIRMANIŞ EĞİTİM MERKEZİ -İZMİR

Uzun zamandır düşündüğümüz Dağcılık ve Spor Tırmanış Eğitim Merkezimiz icin ilk adımı attık ve İzmir'de Salonu kiraladik.
İçinde Tırmanış Duvarı olan, kondüsyon aletleri ile desteklenmiş ve projeksiyon sunumlarının yapılabildiği, teorik ile pratiğin birlikte yapilabilecegi bir salon.

Genel Merkezimiz ve İzmir Şube Başkanlığımız, yedi yıldır Alsancak'ta kullandığımız lokali Merkez Ofis olarak kullanmaya devam edecektir.

Eğitimlerimiz, büyük çaplı toplantılarımız ve antrenmanlarımız , salonun açılışı yapıldıktan sonra Dağcılık ve Spor Tırmanış Eğitim Merkezimizde yapilacaktir.

Aşağıda ki linkte fotoları yer alan salonumuz;

Salon kısmı 8*17 metre yükseklik ise 5,5 metre civarında
Alt katta bir oda 2 wc ve bir adet dus var
Üst katta mutfak oda ve duşlu wc var
Fotolarda da görüleceği uzere çatida akan yerler var, ev sahibi çatıyı yaptırıyor ve çatının üstü en kısa zamanda kapanıyor. Yer krokide görüldüğü üzere metro ve otobüs duraklarına 750 metre mesafede.

http://picasaweb.google.com.tr/orhankozan/Salon

Spor Tırmanışa gönül vererek bir araya gelmiş ve büyük bir özveri ile Karşıyaka'da bir dükkanda Tırmanış Duvarı açmış arkadaslarımıza bizde bir müddetdir destek veriyor idik. Şimdi Ali Ferit Kasapoğlu ve (Mahmut )Mami 'ninde aralarında bulundugu bu 15 kişilik grup dükkandaki duvari söktüler ve salonumuza taşıdılar. Kendileri ile yaptığımız protokol ile bu salonun kullanımını onlara da açıyoruz.

Salonumuz hizmete geçtiği andan itibaren Zirve Dağcılık Kulübü üyeleri ve bu 15 kisilik grubun yanısıra, İzmir'e gelecek tüm tırmanış camiasindan sporcuların antrenman ve çalısmaları için kullanımına açık olacaktır. Zaman zaman burada yarışmalar da düzenlenecektir.

Şimdi el birliği ile bu salonu kullanılabilir ve yaşanabilir hale getirmek zamanıdır. Boya, badana, elektrik ve su tesisati, malzeme, dekorasyon ve işgücü gibi her konuda desteklerinize, fikirlerinize, katkılarınıza ihtiyacımız var. Bu nedenle bu haftaki Çarsamba etkinliğimizi iptal ettik ve bu konuları konuşmaya ayırdık.

24 Ekim Çarsamba akşamı saat 19.30 da Alsancak Merkez Ofisimizde toplanarak Dağcılık ve Spor Tırmanış Merkezimiz icin toplantı yapacagiz. Genel Merkez ve Izmir Sube Baskanligimizin Yonetim, Denetim ve Dsisiplin Kurullari asil ve yedek uyeleri basta olmak üzere tum üye ve dostlarımızı toplantıya davet ediyoruz.

Dağcılık ve Spor Tırmanış Eğitim Merkezimiz, Türkiye'de bir ilk olma özelligi taşıyacak. Bu gururu hep birlikte yaşamak için desteklerinizi bekliyoruz.

Dağcılık ve Spor Tırmanış Eğitim Merkezimizin hayırlı olması dileği ile selam ve sevgiler

Orhan KOZAN
Zirve Dağcılık ve Doğa Sorları Kulübü
Genel Başkanı

ZirveSalon001.jpg

Evet şimdide Eğitim Merkezinin İlk halinini fotolarından bir demet.;

Salon-1.jpg

Salon-2.jpg

Salon-3.jpg

Salon-5.jpg

Salon-7.jpg

Bu mesajda ki Tüm Fotoğraflar, Zirve Dağcılık'tan arkadaşımız Vardar AÇAN'a aittir.

Salonun açılış hazırlıklarından bir demet ;

SalonHazrlk1.jpg

SalonHazrlk2.jpg

SalonHazrlk3.jpg

SalonHazrlk4.jpg

SalonHazrlk5.jpg

Çoookkkkk kalabalık bir açılış olmuş Murat , ayrıntıları bekliyoruz :smiley:

Bu mesajda ki Tüm Fotoğraflar, Zirve Dağcılık'tan arkadaşımız Vardar AÇAN'a aittir.

SalonHazrlk6.jpg

SalonHazrlk7.jpg

SalonHazrlk8.jpg

SalonHazrlk9.jpg

SalonHazrlk10.jpg

SalonHazrlk11.jpg

SalonHazrlk12.jpg

SalonHazrlk13.jpg

SalonHazrlk14.jpg

SalonHazrlk15.jpg

SalonHazrlk16.jpg

Merhaba Arkadaslar,

Dun aksam Izmir Sube Baskanligimiz Yeni Hizmet Lokali ve Egitim Tesislerimiz Resmi bir torenle acildi.

Torenimize Izmir Valisi Mustafa Cahit Kirac, Buyuksehir Belediye Baskanimiz Aziz Kocaoglu adina Baskan Vekili Yusuf Ali Karaman, Konak Belediye Baskani Muzaffer Tuncag, Buyuksehir Genel Sekreteri Ersu Hizir, TDF Yonetim Kurulu Uyesi Ertugrul Tugay, Profesyonel Dagci ve Dag rehberi Tunc Findik istirak ettiler.

Saat 19.25 den itibaren TRT den canli olarak yayinlanan acilisimiza Izmir ve cevre Dagcilik kulupleri yogun ilgi gosterdiler. IDADIK, Demirspor, Sumerspor, Karsiyaka, Bornova, Menemen, 9 Eylul ve Manisa Dagcilik Kulupleri, Ege Universitesi Dodak Dagcilik toplulugu, EKATT Kaya Tirmanis Toplulugu bizzat katilarak bizleri onurlandirdilar.

Istanbul Sube Yonetim Kurulu adina YK uyesi Aysun CERVATOGLU gelerek ozveri gosterdi ve torenimizi onurlandirdi. Kendisine ve Istanbul Yonetimine cok tesekkur ediyorum.

Acilis oncesinde ve sonrasinda Turkiye’nin dort bir kosesinden tebrikler aldik. Acilisimiza istirak ederek, cicek, telgraf ve mesaj gondererek destek veren herkese kulubum adina tesekkurlerimi ve saygilarimi sunuyorum.

Bu guzel tesisde emegi gecen basta Izmir Yonetim Kurulu uyeleri, Basin Danismanlarimiz Serdar Yilmaz, Ertan Gurcaner ve Sukru Solak ile Sevgili Sube Baskanimiz Hafize Yigit olmak uzere tum arkadaslarimi kutluyor ve sukranlarimi sunuyorum.

Aldigimiz bu enerji ile, Daha yapacak cok sey var yilmak yok, tirmanisa devam diyoruz. Selam, sevgi ve saygilarimla.

Orhan KOZAN
Genel Baskan

NOT: Acilis Torenine ait link asagidadir.
http://picasaweb.google.com.tr/orhankozan/EgitimTesisleriAcilisi

Son İki Fotoğraf ile bu konu başlığınını arkadaşların yorumlarına bırakayım artık .

İzmir'e güzel bir Dağcılık ve Spor Tırmanış Eğitim Merkezi kazandıran ve diğer kulüpleri için çıtayı biraz daha yükselten Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün en başta Genel Başkanı Orhan ağabeyi sonrasında tüm yönetici ve üyelerini buradan Tebrik ediyorum.

Öz Murat ,

DSC08227_JPG.jpg

DSC08340_JPG.jpg

Zirve Dağcılığı ben de kutluyorum efektif bir Eğitim Merkezi kurmuşlar , İzmir' li dağcı arkadaşlara hayırlı olsun ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler