AKREP07 kullanıcısının son içeriği

1. A

frontera sport yakıt problemi

Ynt: frontera sport yakıt problemi dogru söylersin ustam..gülü ya seveceksin ya seveceksin...yoksa dikeni eline batmaz...müsait oldugumda dükkanına gelip tanısacagım seninle..selamlar..
  2. A

Ynt: frontera sport yakıt problemi Hüseyin ustam senin arabanın tekerelerinden ve üzerindeki fazlalıklardan dolayı 500 krş.olabilir belki...benim 3.2 de standart orjinal parcalar var...buda etkileyebilir diye düşünüyorum...birde sende lpg marka ne vardı...slamlar..
  3. A

Ynt: frontera sport yakıt problemi Benim 3.2 fronteranın da gazını tam ayarlayamadık herhalde..yada millet hesap yapmadan yazıyor..vallahi şehir içinde 400 krş. tan aşağıya inmiyor..aşağıya çekebilecek birisi varsa yardımlarını bekliyorum...LOVATO gaz sistemi var...
  4. A

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Hüseyin ustam senin dükkanın yerini tam olarak bildirirmisin..
  5. A

Duyarsızlık ve iletileri görememe

Ynt: Duyarsızlık ve iletileri görememe bencede ortamı tam olarak tanımadan olumsuz olmamak gerek..muhakkak bir problem varsa ki bende yasadım ama admin ler tarafından çözülecektir...sabırlı olamak gerek..herzaman pozitiflik .....
  6. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu bizden sizlere hoşbulduukkkk....hoş bulduk hoşbulduk ama bizim sizleri izlememiz için beirli bir mesajı bulmamız gerek anlasılan...hiç bir yere girmiyoruz..20 mesaj için...
  7. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu MERHABALAR...ADIM CUMHUR...ANTALYA LIYIM( ISTANAZLIYIM..GERÇEK ANTALYALILAR BİLİR..) DOĞA VE DOĞA İÇİNDE BULUNAN VE DOĞAYI SEVEN HERŞEYLE İLGİLENİRİM...MERAKLARIM ARASINDA AMATÖR OLARAK OLTA BALIKÇILIĞIYLA VE KARA AVCILIĞIYLA İLGİLENİRİM...BUNLARI...
  8. A

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler merhabalar arkadaslar, bende aranıza yeni katıldım ve dogrumu yaptım bilemiyorum ama 3.2 frontera aldım..2000 modelde....sizden aracın yakıtı ile iligi bilgi almak istiyorum..tüp taktırmama ragmen şehir içinde 400 krş kadar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri