Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: frontera sport yakıt problemi
dogru söylersin ustam..gülü ya seveceksin ya seveceksin...yoksa dikeni eline batmaz...müsait oldugumda dükkanına gelip tanısacagım seninle..selamlar..
Hüseyin ustam senin arabanın tekerelerinden ve üzerindeki fazlalıklardan dolayı 500 krş.olabilir belki...benim 3.2 de standart orjinal parcalar var...buda etkileyebilir diye düşünüyorum...birde sende lpg marka ne vardı...slamlar..
Benim 3.2 fronteranın da gazını tam ayarlayamadık herhalde..yada millet hesap yapmadan yazıyor..vallahi şehir içinde 400 krş. tan aşağıya inmiyor..aşağıya çekebilecek birisi varsa yardımlarını bekliyorum...LOVATO gaz sistemi var...
Ynt: Duyarsızlık ve iletileri görememe
bencede ortamı tam olarak tanımadan olumsuz olmamak gerek..muhakkak bir problem varsa ki bende yasadım ama admin ler tarafından çözülecektir...sabırlı olamak gerek..herzaman pozitiflik .....
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
bizden sizlere hoşbulduukkkk....hoş bulduk hoşbulduk ama bizim sizleri izlememiz için beirli bir mesajı bulmamız gerek anlasılan...hiç bir yere girmiyoruz..20 mesaj için...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
MERHABALAR...ADIM CUMHUR...ANTALYA LIYIM( ISTANAZLIYIM..GERÇEK ANTALYALILAR BİLİR..) DOĞA VE DOĞA İÇİNDE BULUNAN VE DOĞAYI SEVEN HERŞEYLE İLGİLENİRİM...MERAKLARIM ARASINDA AMATÖR OLARAK OLTA BALIKÇILIĞIYLA VE KARA AVCILIĞIYLA İLGİLENİRİM...BUNLARI...
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler
merhabalar arkadaslar, bende aranıza yeni katıldım ve dogrumu yaptım bilemiyorum ama 3.2 frontera aldım..2000 modelde....sizden aracın yakıtı ile iligi bilgi almak istiyorum..tüp taktırmama ragmen şehir içinde 400 krş kadar...