Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 95 BLAZER ÖN TARAF KOMPLE 2000 MODEL 'E ÇEVRİLİRMİ
2 kasayıda inceledim çamurluk ve kaput kasa komple aynı sadece farların arka bağlantı yerleri sorun olabilir onuda usta bi kaportacı halleder diye düşünüyorum
Ynt: 95 BLAZER ÖN TARAF KOMPLE 2000 MODEL 'E ÇEVRİLİRMİ
tabiki muhakkak bildireceğim uzun vadeli bir plan olsada kafama koydumya muhakkak yapmam lazım :) maslakta bi kaç kişiye sordum yaklaşık 1000 tl ye çözülür dediler ama vaktim olmadığı için geniş geniş araştıramadım
Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor
tavsiyenizle rockauto dan alışverişi denedim 2 filtre ve ufak bi kaç şey aldım bende şaşkınım istanbuldan normal posta hayatta gelemez 5 günde :) çok teşekkür ederim
merhabalar.. gıcırdama sesini bugun kendi çabalarımızla çözmüş bulunuyoruz isa ustayla, yavaş yavaş amerikan araçlarının sağını solunu söke taka öğreniyoruz :) bendeki gıcırt ön takım vs den değildi esnemelerde ve kasmalarda geliyordu alakasız bir...
süperrrrrr.... darısı tüm lpg sorunu yaşayanların başına halletmenize sevindim gerçi blazer kullanıcıları pek sorunlarını paylaşmıyor burada sanırım pek ama heppimize ders oluyor bunlar geçmiş olsun tekrar.