alper argan kullanıcısının son içeriği

1. A

Lada Niva'ya Tempra 2.0 16V Motor?

Ynt: Lada Niva'ya Tempra 2.0 16V Motor? son durum ne oldu şimdi bekliyorduk niva ya uygun motor koyacakdınız tempra motoru neden vaz gectinizki
  2. A

Nihayet Aldım 1987 LR Defender 110

Ynt: Nihayet Aldım 1987 LR Defender 110 hayırlı olsun güle güle kullan foto gönder
  3. A

Land Rover Defender 130

Ynt: Land Rover Defender 130 çok güzel olaçaga benziyor motor cok güzel puma motoru kaça liraya alldın
  4. A

8. Fatsa 4x4 Şenlikleri (12-13 Haziran 2010)

Ynt: 8. Fatsa 4x4 Şenlikleri (12-13 Haziran 2010) Sevgili arkadaşlar Bende de ünyeli olarak ordaydım gercekten organizasyon cok güzel başladı . Biz perşembe yaylasına ilk giriş de baya bir oyunlar oynadık cip lerle daha sonra kamp alnına geldik cok güzel programlar oldu ,derken gece saat 04:00...
  5. A

1600 cc NİVA'sı olan arkadaşlar buraya.

Ynt: 1600 cc NİVA'sı olan arkadaşlar buraya. merhaba bende 91 model niva brc marka lpg taktırdım çok de memnunum hatta benzin kadar diyeniirimki çekişişi güçlü hiç bir sıkın tı yaşamadım
  6. A

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkese Selamlar Ordu/Ünye den Alper Argan Sürücü kursum Var bunun yanın da kendim amatörce Off Road yapıyorum bİr çok arazi araclarım oldu Şimdi nivam var cok da memnunum Herkese Selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri