alphinzet kullanıcısının son içeriği

1. alphinzet

G. Vitara Lpg Tankı Küçültme!

Ynt: G. Vitara Lpg Tankı Küçültme! Selamlar benimde 2005 2,0 otomatik suzim var. 30 litrelik tank ile kullanıyorum. depoyu fullediğimde 27 litre falan basıyor 250 km yakın menzil benim için yeterli oluyor.
  2. alphinzet

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. daha evvelden ben sormuştum ... yakalarsam atlicam üstüne :)
  3. alphinzet

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. akşamdı renk ve aksesuar olarak çok benziyordu üzerine yatıp kalmamak için zor tuttum kendimi :) sizin aracınız sandım. plakasına bakmak aklıma gelmedi. dedim ya görüntü insanın aklını başından aldırıyor. :) maşallah allah nazardan saklasın. denk gelirde...
  4. alphinzet

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. göktuğ bey bayrampaşada görmüş olabilirmiyim sizin aracınızı ?? çarşamba akşamı mesela ??
  5. alphinzet

Ön difransiyel kaynak yaptıracagım öneriler

Ynt: Ön difransiyel kaynak yaptıracagım öneriler çok güzel bilgiler teşekkürler. takip...
  6. alphinzet

Serbest Dalış Dünya Rekortmeni; Şahika Ercümen

Ynt: Serbest Dalış Dünya Rekortmeni; Şahika Ercümen Gurur duydum tebrik ediyorum.
  7. alphinzet

Arabası Olanlar Bu Haberi Atlamayın

Ynt: Arabası Olanlar Bu Haberi Atlamayın tam destek. konu güncel kalsın ki herkeze ulaşsın.
  8. alphinzet

4X4 ÇİFTKABİN PİKAPLARIN ARAÇ SINIFI

Ynt: 4X4 ÇİFTKABİN PİKAPLARIN ARAÇ SINIFI Takip....
  9. alphinzet

Suzuki Vitara XL7 İçin Bilgi İstiyorum.

Ynt: Suzuki Vitara XL7 İçin Bilgi İstiyorum. .
  10. alphinzet

L200'de EGR iptali

Ynt: L200'de EGR iptali önemli konu. takip
  11. alphinzet

Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ?

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? .
  12. alphinzet

Ufaklık Büyüyor

Ynt: Ufaklık Büyüyor cihat bey hayırlı uğurlu olsun. çok yakışıklı olmuş allah nazardan saklasın maşallah
  13. alphinzet

Emniyet Şeridini Kullananlar

Ynt: Emniyet Şeridini Kullananlar heheheh bu da güzel oldu :)
  14. alphinzet

Emniyet Şeridini Kullananlar

Ynt: Emniyet Şeridini Kullananlar konu başlığı çok güzel ama emniyet şeridini işgal edenler ve o tepe lambalarını canlarının istedikleri gibi kullananlar için benim söylediklerimi burada yazmam çoooooook ayıııp olur. her gün köprü geçiyorum işim gereği. hani o böğüren öküzler varya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri