Altan_Sönmez kullanıcısının son içeriği

1. Altan_Sönmez

Nissan Country Ve Skystar Arasındaki Fark ?

Herkeze merhaba. Öncelikle konunun daha önce açıldığını biliyorum. Ancak benimkisi farklı biraz. Daha önceki konularda bu iki modelin 2004 model üstünden bashedilmiş. Benim sorum ise 2001 model ve altı nissan skystar ve country arasındaki fark ? Son 1 senedir arazi araçları araştırma...
  2. Altan_Sönmez

Jeep Zj Yakıt ?

Ynt: Jeep Zj Yakıt ? Bütçe konusunu şöyle 1 yıl sabretsem halledicem aslında. 20 25 lik bir ZJ alırım. Sürekli acelecilik beni hep yanlış yola sürüklüyor. Bu arada daha askerliğimde var önümde :) İyisimi ben sabretmeye devam edeyim. :)
  3. Altan_Sönmez

Jeep Zj Yakıt ?

Ynt: Jeep Zj Yakıt ? Tamam çok tesekkurler
  4. Altan_Sönmez

Jeep Zj Yakıt ?

Ynt: Jeep Zj Yakıt ? Baktığım araçta aradım sahibini 700 tl civarı masraf olduğunu söyledi. Alt takım felan basheddi. Burdada zamanın ZJ sahibi bir arkadaş var sürekli girme böyle islere diyor. Bas agritmiyacak bur ZJ icin en az 20 bin tl yi gozden cikarmak gerekiyormus. Ben en iyisi sabredeyim...
  5. Altan_Sönmez

Jeep Zj Yakıt ?

Herkeze merhaba. Jeep ZJ 93 model buldum internetten 13.500 tl muyenesi 2016 kadar. Borcu harcı ve çalışmayan aksamı yok. Bana hep 20.000 tl üzeri al başın ağrımaz denildi durdu. O kadar birikmişim yok ve artık pek sabredicek halimde yok :) Kredi vs çeksem alırım iyi bir ZJ ama bu sefer yakıtı...
  6. Altan_Sönmez

Nissan Arazi Aracına Benzeyen Bir Modeli ?

Ynt: Nissan Arazi Aracına Benzeyen Bir Modeli ? Anlıyorum ama ben sürekli araziye çıkmak için veya off road için almıyorum. Şehirler arası gezmek için. Benimki tamamen arazi aracı jeep gibi olsun hevesi. Birde dizel olması çok iyi. Ama dediklerinizi ciddiye alıcam. Parça konusunu iyice...
  7. Altan_Sönmez

Ynt: Nissan Arazi Aracına Benzeyen Bir Modeli ? Eğer d21 parçaları oluyor ise sadece farlar değil salincaklar aks ler vs hersey normal fiyat.
  8. Altan_Sönmez

Ynt: Nissan Arazi Aracına Benzeyen Bir Modeli ? Arkadaşlar az önce aracı araştırırken bir şey daha öğrendim. Sanırım bu d21 modeli nissanın. Sadece amortisörler yükseltilmiş sanıyorum yinede net bir birlgi yok. Eğer d21 ise parçaları çok dudak uçuklatıcı değil. İnternetten bakdım. Ön farla 35...
  9. Altan_Sönmez

Herkeze merhaba. Niyetim bir arazi tipi araç almak. Geçenlerde de internette satılık araçlara bakarken nissan country in bir modeline rasladım. Araç aslında pick-up ama Aynı arazi aracı gibi duruyor , yerden yüksek , ir ibir kasaya sahip ve fiyatı çok tuhaf 6.500 tl. Motoru vs herşeyi iyi...
  10. Altan_Sönmez

94 Cherokee 96 Cherokee Farkı ?

Ynt: 94 Cherokee 96 Cherokee Farkı ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-mostar%2Cdan-4x4-arazi-tasiti-grand-cherokee-5.2-limited-lpg%2Cli-163469425/detay Bu linkdeki araç baya bir temiz görünüyor yazılanlara göre. Herşeyi sorunsuz vs diyor. 4 Lastik sıfır. Bu ZJ lerin...
  11. Altan_Sönmez

Ynt: 94 Cherokee 96 Cherokee Farkı ? Neyse ya çevremdekilerde aynısını söylemeye başladı sabahdan beri. Artık askerden sonraya bırakıcam dedim bende. Ama hala içim kıpır kıpır :) Ben artık nasipse olur diyorum.
  12. Altan_Sönmez

Ynt: 94 Cherokee 96 Cherokee Farkı ? Çok büyük bide farkda yokmuş aralarında. Sadece ön konsol , direksiyon vs içi değişik. Ucuzuna bakmamaın nedeni kasımda askerliğim var. Askere gitmeden önce şu büyük hayalimi gerçekleştirip bir ZJ sahibi olayım diyorum. Ayıptır söylemesi 17 bin civarı...
  13. Altan_Sönmez

Arkadaşlar herkeze güzel tatlı forumlar. Forumunuza yeni üyeyim. Böyle pat diye konu açmak istemedim , önceki konularda aramaya çalıştım ancak aklımdaki sorunun tam cevabını bulamadım. Ben allah nasip ederse bir kaç güne Jeep ZJ alıcam. Burdada birkaç forumda bakdım özellikleri masrafları iyi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,996
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri