Altan_Sönmez
Yeni Üye
Herkeze merhaba. Jeep ZJ 93 model buldum internetten 13.500 tl muyenesi 2016 kadar. Borcu harcı ve çalışmayan aksamı yok. Bana hep 20.000 tl üzeri al başın ağrımaz denildi durdu. O kadar birikmişim yok ve artık pek sabredicek halimde yok
Kredi vs çeksem alırım iyi bir ZJ ama bu sefer yakıtı vergisi beni zorlar. O yüzden onada gerek yok. Şimdi arkadaşlar forumda baya bir gezdim okumadığım yazı kalmadı bu araçlar hakkında. Hatta kullanma kılavuzunu bile tek tek resimlerini indirip 1 hafta boyunca okudum sonra yazıcıdan çıkartıp kitap haline getirdim
Youtube dende zaten 1 yıldır bakıyorum
Şimdi ben 93 model 5.2 bir ZJ ile full depo gaz ile kaç km yaparım ? . Ve full depo benzin ile kaç km yol yaparım ? Bunu sormamın nedeni LPG taraftarı biri değilim ve daha önce LGP li bir araç kullanmadım. Eğer arada fazla cüzi bir rakam oynamıcaksa hiç LPG işine giresim yok. Tek sorum bunlar. Diğer bütün herşeyi okudum nasıl kullanıcaz nelere dikkat edicez vs. Ama doğru bir net bir yanıt alamadığım tek konu şu yakıt. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.