apobaris kullanıcısının son içeriği

1. apobaris

Wrangler arıyorum

Selamlar mümkünse hasarlı olan bir 2,5 lt wrangler jeep arıyorum
  2. apobaris

Şnorkelli Araçlarda Filitre Hanesine Giren Suyun Otomatik Tahliyesi

Ynt: Şnorkelli Araçlarda Filitre Hanesine Giren Suyun Otomatik Tahliyesi Sayın motogezgini Öncelikle yazıma ilginizden dolayı teşşekür ederim. Kendim 2003 yıllından beri özelliklede son 3 senedir turbo parçaları imal eden bir Franasız fabrikasınıın müdürü yüm bu söylemekteki amacım bu konular...
  3. apobaris

Satılık Sıfır Arac Tampon Winc S62 Snokel Ve 4 lü Tepe Farı

Ynt: Satılık Sıfır Arac Tampon Winc S62 Snokel Ve 4 lü Tepe Farı Selamlar Lastikler ,Asfir genişletme filan güzel olmuş ama bence en son hali bu değil .Ne dersin ? :)) yoksa birşeylermi gizliyorsun başkaları kıskanmasın diye.Yeni resimleri bekliyoruz. Kolay gelsin
  4. apobaris

Sıfır Riskli Triger Kayış Değiştirme Yöntemi

Ynt: Sıfır Riskli Triger Kayış Değiştirme Yöntemi Bu tür tecrübesi olan orkadaşların paylaşmalarından zevk duyarım
  5. apobaris

Ynt: Sıfır Riskli Triger Kayış Değiştirme Yöntemi selam sağolun
  6. apobaris

Ynt: Şnorkelli Araçlarda Filitre Hanesine Giren Suyun Otomatik Tahliyesi ilginize memnun oldum
  7. apobaris

Ynt: Satılık Sıfır Arac Tampon Winc S62 Snokel Ve 4 lü Tepe Farı arkadaslar ürünlerden snokel satılmıştır Saygılar
  8. apobaris

Satılık Sıfır Snorkel

Ynt: Satılık Sıfır Snorkel ürün satılmıştır ilginize teşekür ederim
  9. apobaris

Satılık shnokel

Ynt: Satılık shnokel Arkadaşlar Selam söz konusu ürün satılmıştır. Saygılar
  10. apobaris

Sevgili arkadaslar 2.8crd 2004 model cherokee KJ liberty icin Su anda elimde bulunan ve yurtdisinda calismaya baslamamdan oturu takmaktan vaz gectigim ve elimde benim adima faturasi olan 1 adet 0 ambalajinda olanda ARB marka komple on tamponumu + 1 adet bu tampona uygun 0 ambalajinda wincimi + 1...
  11. apobaris

Selamlar. Oncelik ile amacim kimseye isini ogretmek olmadigini belirtmek istiyorum. Amacim yurt disinda bir yasli Fransiz ustadan ogrendigim asgari risk ile triger kayisin degistirme methodunu sizlere aktarmaktir. Bu usta araclari her ne kadar iyi tanisada tanimasada asagida izah ettigim...
  12. apobaris

Ynt: Şnorkelli Araçlarda Filitre Hanesine Giren Suyun Otomatik Tahliyesi Selamlar Gonderdigim resimler sadece izahat icindir. Egzostun icine giren boru metal yaklasik 15cm si disarda ondan sonrasi ise plastik ve sonucda soguk havayi emdigi icinse soguk kaliyor .ayriyeten ekzostun cikisina 30...
  13. apobaris

Ynt: Şnorkelli Araçlarda Filitre Hanesine Giren Suyun Otomatik Tahliyesi 1. resim
  14. apobaris

Ynt: Şnorkelli Araçlarda Filitre Hanesine Giren Suyun Otomatik Tahliyesi Sevgili arkadaslar Ekte iki adet resim ekliyorum. 1.si venturi sisteminin prensibini anlayabilmemiz icin bu resimde arkadan hava veya su yada bir gaz egsozt gazi gibi bir gaz verirsek , bize bakan taraftan ise arkadan...
  15. apobaris

Arkadaşlar Kendi aracımda yaptığım ve son derece başarılı bir sonuç aldığım uygulamyı sizler ile paylaşmayı uygun gördüm .Tabii kabul edenlere. Bilindiği üzere bir çok tip snokelin ağız kısmı aracı gidiş yönüne dönük olmasından ötürü yağmurlu havalarda gider iken içerisine hava ile birlikte...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR