Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Şnorkelli Araçlarda Filitre Hanesine Giren Suyun Otomatik Tahliyesi
Sayın motogezgini
Öncelikle yazıma ilginizden dolayı teşşekür ederim.
Kendim 2003 yıllından beri özelliklede son 3 senedir turbo parçaları imal eden bir Franasız fabrikasınıın müdürü yüm bu söylemekteki amacım bu konular...
Ynt: Satılık Sıfır Arac Tampon Winc S62 Snokel Ve 4 lü Tepe Farı
Selamlar
Lastikler ,Asfir genişletme filan güzel olmuş ama bence en son hali bu değil .Ne dersin ? :))
yoksa birşeylermi gizliyorsun başkaları kıskanmasın diye.Yeni resimleri bekliyoruz.
Kolay gelsin
Sevgili arkadaslar
2.8crd 2004 model cherokee KJ liberty icin
Su anda elimde bulunan ve yurtdisinda calismaya baslamamdan oturu takmaktan vaz gectigim ve elimde benim adima faturasi olan
1 adet 0 ambalajinda olanda ARB marka komple on tamponumu + 1 adet bu tampona uygun 0 ambalajinda wincimi + 1...
Selamlar.
Oncelik ile amacim kimseye isini ogretmek olmadigini belirtmek istiyorum. Amacim yurt disinda bir yasli Fransiz ustadan ogrendigim asgari risk ile triger kayisin degistirme methodunu sizlere aktarmaktir. Bu usta araclari her ne kadar iyi tanisada tanimasada asagida izah ettigim...
Selamlar
Gonderdigim resimler sadece izahat icindir. Egzostun icine giren boru metal yaklasik 15cm si disarda ondan sonrasi ise plastik ve sonucda soguk havayi emdigi icinse soguk kaliyor .ayriyeten ekzostun cikisina 30...
Sevgili arkadaslar
Ekte iki adet resim ekliyorum.
1.si venturi sisteminin prensibini anlayabilmemiz icin bu resimde arkadan hava veya su yada bir gaz egsozt gazi gibi bir gaz verirsek , bize bakan taraftan ise arkadan...
Arkadaşlar
Kendi aracımda yaptığım ve son derece başarılı bir sonuç aldığım uygulamyı sizler ile paylaşmayı uygun gördüm .Tabii kabul edenlere.
Bilindiği üzere bir çok tip snokelin ağız kısmı aracı gidiş yönüne dönük olmasından ötürü yağmurlu havalarda gider iken içerisine hava ile birlikte...