aras kullanıcısının son içeriği

1. A

Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Öncelikle aracınızı güle güle kullanın.Sadece torsiyonlardan ayarla 33 lastik kullanabilmek avntaj bence.Arka tarafı söylemiyorum zaten sabit olduğu için yükseltmek pek problem olmuyor,yanlız aklıma takılan bişey var torsiyonlardan 16 cm...
  2. A

Ekli linkteki 3 Kapı, 3.0 V6 Pajero Hakkında Bilgi Talebi

Ynt: Ekli linkteki 3 Kapı, 3.0 V6 Pajero Hakkında Bilgi Talebi Teşekkürler Reha Bey. Herkes arabamı (bilgisi elverdiği ölçüde) beğenebilir veya beğenmez. Karakterimi ve buna bağlı davranışlarımı da eleştirebilir(yasal sınırlar içinde). Nitekim beni arayan beyefendi beğenmemiş tavrımı...
  3. A

SİLVERSTONE EXTREME ÇAMUR LASTİKLERİ

Ynt: SİLVERSTONE EXTREME ÇAMUR LASTİKLERİ Bu lastikten kullanıyorum asfaltta hafif uğultu yapıyor.Yaptığı sesi duymak isterseniz duyarsınız.Kafa ütüleyici düzeyde bi sesi yok.Çamur performansıi beklediğimden iyi çıktı,dişlerin arasına dolan çamuru çabuk tahliye edebiliyor,ama tabii silverstone...
  4. A

LÜTFEN YARDIM

Ynt: LÜTFEN YARDIM Çok teşekkür ederim,hallettim problemi.
  5. A

LÜTFEN YARDIM

10 gündür ilfer oto tarafından gönderilmeyen parçalarımı ordan alıp bana kargolayabilecek birilerine ihtiyacım var.Bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri varsa çok makbule geçer.Artık hergün defalarca arayıp parçalarımı gönderin demekten yoruldum.Bu arada ilfer oto kartal oto sanayisindedir.
  6. A

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Kolay gelsin diyelim,hem de takip edelim. ;)
  7. A

GİROFF; 1. Off Road Oyunları Etkinlik Duyurusu (21-22 Mayıs 2011)

Ynt: GİROFF; 1. Off Road Oyunları Etkinlik Duyurusu (21-22 Mayıs 2011) Oyunlar nerde olacak?
  8. A

Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Arkadaşlar hoşgeldiniz,Mehmet bey Mustafa KOSTAKOĞLU'YLA akrabalık var mı?
  9. A

Youtube Videolarını İzlemek İçin

Ynt: Youtube Videolarını İzlemek İçin Selamlar,youtube yasaklı iken navige com daki ayarlar sayesine youtube a giriş yapabiliyordum,ancak yasak kalktıktan sonra youtube a giriş yapamıyorum.Böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu hiç?
  10. A

Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!! Çok çok geçmiş olsun,yaralılara acil şifalar.
  11. A

Forumdaki Rehavet?

Ynt: Forumdaki Rehavet? :D :D :D Abi senden korkulur vallahi,dedektif gibisin maşallah.Ayrıca insanlar neden böyle şeylerle uğraşır anlamıyorum.
  12. A

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Göz alıcı bir renk :D :D :D İlginç olmuş güzel.
  13. A

Jeep cj 8 4200cc hava filitresi

Ynt: Jeep cj 8 4200cc hava filitresi Selamlar,burada yedek parçacıların adres ve telefonları var.İstediğiniz yerden temin edebilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?board=306.0 http://www.gezenbilir.com/index.php?board=305.0
  14. A

Satılık veya Takaslı Full CJ5

Ynt: Satılık veya Takaslı Full CJ5 Hayırlı satışlar.Geçenlerde elektikçinin önünde görmüştüm.Süper olmuş.
  15. A

Willys Wagon için Lastik Yardımı

Ynt: Willys Wagon için Lastik Yardımı Petlas ya da Lassa satan lastikçilerden bulabilirsin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri