Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)
Listemizin Son Hali
Katılımcı Listesi
Kardeşim ancak haberim oldu. Çok geçmiş olsun, Allah beterlerinden saklasın.
Ynt: Intercity Trophy Protestosu ve Evrensel Gazetesi Haberi
Arkadaşlar sonuç olarak 2-3 tane çakma çevreci, diğer bir adla yaygaracı yüzünden insanların emeği, parası ve beklentileri heba edilmiştir. Ben kendi adıma bu durumu içime sindiremiyorum. Bu konuda sesimizi duyuracak ve yapabilecek...
Ynt: Trakya Keşif Gezileri-2 (12-13-14 Eylül 2008)
Anlatım için teşekkürler. Yavaş yavaş kışın yaklaşması ile önümüzde daha keyifli geziler gözüküyor. Diğer arkadaşlar ile birlikte daha da çamurlu ve keyifli bir off-road sezonu diliyorum.
Ynt: Şile - Tepemanayır Kamplı Keşif Gezisi (25-26-27 Temmuz 2008)
Arkadaşlar tebrikler için teşşekür ederim. Araçları denemek için gerçekten uygun bir haftasonu oldu. Ayrıca, yağmur altındaki mangal keyfi de unutulmaz anılar arasına girdi. Katkısı olan tüm arkadaşlara teşşekkürler.
Ynt: Kömürlük-Bozhane-Kılıçlı Kamplı Keşif Gezisi (5-6 Nisan 2008)
Onur merhaba. Her şeyden önce bu sorun herhengi bir darbeden kaynaklanmadı. Malum hdirolik direksiyon sisteminde oldukça fazla basınç mevcut. Keza, bu off-road ortamında, çamurda ve kanalda daha da artıyor. Hortumun preslenmiş...
Ynt: Kömürlük-Bozhane-Kılıçlı Kamplı Keşif Gezisi (5-6 Nisan 2008)
Arkadaşlar merhaba. Aracımdaki teknik bir arıza nedeni ile bir süre yakıt harcamadan off-road yaptım. :D :D :D . Şaka bir yana teknik arızanın, muhteşem geçen aktivitenin sonuna denk gelmesi iyi oldu. Bu da işin tesellisi. Gezi...