arif09 kullanıcısının son içeriği

1. arif09

Araç Aranıyorum 4*4

Hilux yada isuzi dmax çift kabin 4*4 araç arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. .
  2. arif09

Çin malı cihaza google uydu görüntüleri atabilir miyim???

Elimde içinde igo navigasyon programlı, Win CE işletim sistemli çin malı bir cihaz var. Off road gezileri yaptığımız için şehir haritaları benim pek bir işime yaramıyor. Google uydu görüntülerini cihazıma yükleyebilmemin bir yolu var mıdır acaba??? Yardımcı olursanız çok sevinirim...
  3. arif09

jeep safari ciplerimiz toplanmaya başlandı

Ynt: jeep safari ciplerimiz toplanmaya başlandı Bittiginde haberimiz olsun ..beraber bir tur yapalım ..selamlar..
  4. arif09

Aydın - Karlık Zirvesi Gezisi (22 Ocak 2012)

Ynt: Aydın - Karlık Zirvesi Gezisi (22 Ocak 2012) Bu da kısa bir video... http://youtu.be/oPlW5VKYnX8
  5. arif09

satılık 2,8 turbo dizel cj-7...

Ynt: satılık 2,8 turbo dizel cj-7... teşekkurler ..pazarlık payı vardır..( pazarlık sünnettir..)
  6. arif09

satılık 2,8 turbo dizel cj-7...

Ynt: satılık 2,8 turbo dizel cj-7... İlan günceldir..yeni sahibini beklemektedir..
  7. arif09

SATILIK CJ5 TUZLA TİPİ JEEP ARIYORUM

Ynt: SATILIK CJ5 TUZLA TİPİ JEEP ARIYORUM fiyat nedir acaba..ayrıca uzerındeki bmc motor mu ? ..kısa biir bilgi veririsen sevinirim..
  8. arif09

Ynt: Aydın - Karlık Zirvesi Gezisi (22 Ocak 2012) Teşekkürler Murat Bey... Sizi de aramızda görmek isteriz mümkün olursa...
  9. arif09

1. Mahalli Offroad Yarışı

Ynt: 1. Mahalli Offroad Yarışı 2 .sıne haber verrırsenız..bizlerde aydından gelebiliriz....
  10. arif09

Ynt: Aydın - Karlık Zirvesi Gezisi (22 Ocak 2012) Bekleriz Ceyhun abi... Dediğin gibi yolların durumuna göre haber veririm...
  11. arif09

Ynt: Aydın - Karlık Zirvesi Gezisi (22 Ocak 2012) Selçuk taraflarını bilen bir arkadaşımız bir güzergah hazırlarsa neden olmasın?... :)
  12. arif09

Ynt: Aydın - Karlık Zirvesi Gezisi (22 Ocak 2012) İnşallah Erco bey. Bu arada ben Selçuk. Bu hesabı Arif'le ortak kullanıyoruz iki hesapla uğraşmayalım diye... :) Sizi de bekleriz bu arada gezimize...
  13. arif09

Ynt: Aydın - Karlık Zirvesi Gezisi (22 Ocak 2012) Tabi ki eklerim... Hatta video bile ekleyebilirim. Son hafta yağan yağmur ve kardan sonra zor bir yol olacağını düşünüyorum ama bakalım hayırlısı... :)
  14. arif09

Aydın'da OffRoad

Ynt: Aydın'da OffRoad Arkadaşlar ayrı konu da açtım ama burda da belirtmek istedim. 22.01.2012 Pazar günü Aydın Karlık Zirvesine bir gezi düzenlemeyi planlıyoruz. Linkten gidilecek rotayı görebilirsiniz. Katılmak isteyenler imzamdaki numaralardan ya da mesaj atarak ulaşabilirler. Tüm...
  15. arif09

22 Ocak 2012 Pazar günü saat 09:00'da Aydın Belediye meydanından hareketle başlanacak olan gezimize dostlarımızı bekleriz. Katılmak isteyenler haber verirlerse seviniriz... Aşağıdaki linkten tahmini gezi rotasını görebilirsiniz. Kesin rotayı bu hafta yapacağımız keşiften sonra ekleyeceğiz fakat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,691
Kaydolan Son Üyemiz
sertac01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri