arifaktas kullanıcısının son içeriği

1. arifaktas

Magnesium Firestarter

Ynt: Magnesium Firestarter Çok teşekkürler Sn.İlbeğ,saygılar..
  2. arifaktas

Çelik Kukri

Ynt: Çelik Kukri haftaya hazır dedi demirci,resimleri eklerim alınca,ihtiyacı olan veya talep eden olursa yardımcı olurum.
  3. arifaktas

Magnesium Firestarter

Ynt: Magnesium Firestarter yanlış hatıtlamıyorsam yıllar önce bizde,içine sodyum temas etmiş bir fotoğrafın üzerine(prelli takvimi olabilir) sözde dua edermiş gibi okuyup üfleyip,sonrasında üzerine (çok afedersiniz) tükürmek suretiyle fotoğrafı alevlendirip,bu şovu izleyenleri etkilemiştik.
  4. arifaktas

Magnesium Firestarter

Ynt: Magnesium Firestarter Selamlar Sn.Deserteagle, zannedersem atlas ta ki ürün resimdeki ürünün tam ikamesi değil (tabi siz kullandıysanız daha iyi bilirsiniz),ürünü "içimdeki doğa skyturk" programında izlemiştim. Saygılar..
  5. arifaktas

Magnesium Firestarter

Sayın arkadaşlar;bu ürünün yurtiçi temin edebileceğimiz yeri bilen varmıdır?(linkte fotoğrafı mevcuttur) Saygılar.. http://www.cabelas.com/prod-1/0058679590102a.shtml
  6. arifaktas

Çelik Kukri

Ynt: Çelik Kukri Teşekkürler Sn.Kronfa kamyon makasını temin ettim.bi demirci ocağı buldummu iş tamam.şöyle çeliğin suyunu kaçırmadan yapacak bi demirci,onu da bulurum,foruma yazarım ilgilenen arkadaşlar için..Saygılar
  7. arifaktas

Oğlak Derisi Eldiven

Ynt: Oğlak Derisi Eldiven İstanbul'dayım ama Ankara'ya gitme durumum var şu aralar,bilgilendirmeniz için teşekkürler
  8. arifaktas

Çelik Kukri

Ynt: Çelik Kukri eksik olmayın teşekkürler
  9. arifaktas

TezzMertek İcadı Kar Küreği!

Ynt: TezzMertek İcadı Kar Küreği! süper..elinize sağlık
  10. arifaktas

Oğlak Derisi Eldiven

Ynt: Oğlak Derisi Eldiven verdiğiniz site çok faydalı üstadım çok teşekkürler..
  11. arifaktas

Oğlak Derisi Eldiven

Ynt: Oğlak Derisi Eldiven teşekkürler
  12. arifaktas

Oğlak Derisi Eldiven

Ynt: Oğlak Derisi Eldiven sayın arkadaşım ben galiba tam ifade edemedim.dağda çek veya senet imzalayacak değiliz tabiki,benim belirttiğim elinde bir eldiven bulunuyor iken bile sanki kendi elinmiş gibi en ince işlemleri tatbik edebilecek olmak.Ayrıca mesajımda belirrtiiğim gibi bilenler...
  13. arifaktas

Çelik Kukri

Değerli arkadaşlar; çelik kukri arıyorum(kamyon makasından imal edilmiş olsa da olur) Nereden temin edileceği hususunda bir fikri olan varmı acaba? Şimdiden teşekkürler
  14. arifaktas

Oğlak Derisi Eldiven

Arkadaşlar; Bilenler konuyu sezmiş olsa gerek.Oğlak yada keçinin karın bölgesi derisinden yapılan eldivenler her tür işlemde kullanılabilmektedir(bunlardan birkaçı;imza atabilmek,ayakkabı bağcıklarını bağlayabilmek,silah kullanmak vs) Nereden temin edilebileceği hususunda bilgilerinizi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,084
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri