ariki kullanıcısının son içeriği

1. A

Karavan Su Tesisatı İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşırmısınız?

Ynt: Karavan Su Tesisatı İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşırmısınız? Menmuniyetle Elimden ne gelirse yaparım gerekli bilgilerimi toparlayıp forma aktaracagım dediginiz başlıktan , Selamlar
  2. A

Karavan Su Tesisatı İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşırmısınız?

Ynt: Karavan Su Tesisatı İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşırmısınız? Sayın Ykamas, Çok Teşekkür ederim Bahsettiginiz Tüm Sistemleri Yapacak kapasitedeyim,Ancak Sizlerde Takdir edersinizki 1 adet yapmak pahalı olur ama adetli olursa inanılmaz uygun fiyatlara çıkar,Örnek verecek...
  3. A

Projektör

Ynt: Projektör Eger Kullandıgınız Power led'in Mcd ve Açısını Çok iyi alırsanız ve bunu'da Çok iyi Sürerseniz Besleme Olark Diyorum Projektör olarak çok iyi neticeler alabilirsiniz .tabikki buda Parası ile orantılıdır bugün Bmw ve Mercedes Farlarında Power Led Kullanılmaktadır, Herkes Kendi...
  4. A

Projektör

Her kese Merhabalar, Projöktör olarak ne kullanılıyor normal Flamanlı Lambalarmı? Kulanılıyorsa Kaç Wat min max nekadar, Bunları soruyorum çünkü çok düşük wat ile çok yüksek işik veren Ledeler var bu ledler ile yapılan varmı , Ledlerin Ömürleri 10 senedir ve içinde flaman yoktur sarsıntı ve...
  5. A

Isınma

Ynt: Isınma Sn insel , Bu kadar Tefaruata gerek yok demeniz Tabikki kendi Düşünceniz Saygıda duyarım ,eğer dediginiz şekilde ise Aletin altına elini koyup On -Off yapmak yerine ufak bir kumanda ile uzaktanda kontrol edilebilir ,
  6. A

Isınma

Ynt: Isınma Sn İnsel, Seramik Fırınlarda Kullanıyorsanız Konuya Vakıfsınızdır ve Doğrusalıgı Çok Çok İyıdir . Sadece Kullanıcı Gerekli Doneleri girer ve Sistem çalışır, Saygılar
  7. A

Isınma

Ynt: Isınma Sn Orsaalabanda , Kullanıcı Bu ısı Aralıklarını Menüden girip Set ettikten sonra çıkıyor , Isı aralıgına ister 1 derece fark yazın isterse 10 derece Siz ne istiyorsanız O aralıkta çalışacaktır,Kullanıcının girdigi Bilgiler dogrultusunda çalışmaktadır Sistem Saygılar
  8. A

Isınma

Ynt: Isınma Sayın Orsaalabanda, Size Şöyle İzah edeyim, Hasasiyeti 0.1 de yapasam Sizin Isıtıcınız dediginiz gibi sürekli Açılıp Kapanmayacaktır Nedeni ise Hasasiyet ayrı Isı Aralıgı ayrı şeylerdir, Ben yaptıgım Isı Kontrolüne Şöyle Komutlar yazıyorum Düz Mantık İle Yazıyorum anlaşılması...
  9. A

Elektronik Kontroller Hakkında

Ynt: Elektronik Kontroller Hakkında Selam Sayın KLL, Elektronik gaz kelebeği olan arabalara hız kontrolü yapmadım ancak benim konularımın içinde olan bir proje sanırım , Her zaman dedigim gibi ben her şeyi bilmek zorunda degilim bana İşi bilen Birisi Senaryoyu anlatsın ben 10 numara...
  10. A

Ynt: Elektronik Kontroller Hakkında Sayın evedilaz, Ben Hazırım bu benim işim ve işimi severk yapıyorum , ilgi ve alakaya Teşekkürler Sag Olun , Saygılar
  11. A

Ynt: Elektronik Kontroller Hakkında Selam Yasarergun, Evet Bu dediginiz konular benim Kontrolunu yaptıgım Projelerdir, Konu ile istediginiz her türlü kontrolu yaparım ister Işık İster Nem İster ister Isı ne nasıl istiyorsanız Yapabilirim, Daha Önce de bahsetigim gibi ben Program Yazıp Devre...
  12. A

Ynt: Elektronik Kontroller Hakkında Sayın KUSCU , Makina Kontrolünden tutunda ısıs kontroluna Uzaktan Kumada, Akıllı Digital Sayaçlar,Su Kontrolu Sera Kontrolu, Aklınıza ne gelebiliyorsa Kontrol Olarak yapıyorum sadece yapılacak işelri bilen birisinin bana yazılı olarak eksiksiz yazması...
  13. A

Isınma

Ynt: Isınma Selam toraman25, Sisteme Profsyonelce Bakınca olayın öyle olmadıgını anlıyoruz Ben Şöyle Örnekler vererk Teknik degilde Düz Manatık İle İzah etmeye Çalışayım, Termostat Analog bir sistemdir dolayısı ile çalışması çok Liner degil ve inanılmaz yavaştır bu yavaş açma ve kapama...
  14. A

Herkese Merhabalar, Elektronik kontrol ile ilgili her türlü Sorularınızı Yazabilirsiniz elimden geldigince yardımcı olurum, Saygılarımla
  15. A

Duş Kabini Malzemesi İçin Yardım

Ynt: Duş Kabini Malzemesi İçin Yardım Fiyat Olarak Benim kullandıgım Digital Kırmızı Kumlu Flexi 2.5mt X 1.50mt Lazer kesim yaptırtım yani yazı olan yerleri yazı karekterlerine göre oydurdum altınada Beyaz Flexi koyunca Sanki Serigraf Baskı yapılmış gibi oldu bütün bu yapılan işlemler ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri