arzuguide kullanıcısının son içeriği

1. arzuguide

Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) 2 saate kadar yola çıkıyoruz:)) 01. Efe Karaismailoglu.................... İstanbul/2 kişi/4x4 araç/Otel/Yemek/Cumadan 02. Murat Albayrak........................ Kdz Ereğli /2 kişi / 4X4 araç / Çadır 03. Berk - Onur Guneri - Cem Ak...
  2. arzuguide

Off Road için Hangi Suzukiyi Önerirsiniz?

Ben 2001 5 kapı Vitaramı pert ettikten sonra 2000model 3 kapı aldım..Kamp malzemesi sığmayınca arka koltukları söktüm, 2 kişilik oldu..Diğer araçtaki bütün off road ekipmanı aynen buna takıldı..(Şnorkel, vinç, ön tampon, yükseltme, diff kilit, vs..) Arazide performans olarak 5 kapıya beş basar...
  3. arzuguide

Suzuki İçin Port Bagaj

Ynt: Suzuki İçin Port Bagaj Çok teşekkürler..Ben oradaki parçacıları daha yeni keşfettim ve kırık olan bagaj ve iç kapı kollarımı aldım..Yan sanayi falan ama epey ucuza çıktı. Yarın bir gidip bakayım, arabayı tanıyorlar zaten:) Bizim gibi pahalı parçalı araçlar için süper yer..
  4. arzuguide

Suzuki İçin Port Bagaj

Ynt: Suzuki İçin Port Bagaj Selamlar Bir arkadaş Fiat Tipo bagaj ayaklarını ters çevirerek halletmiş..Ben de yeni Suzi'ye bagaj aldım ama ayak olarak universal, sıkıştırmalı olanı denedim, daha ilk ağır arazide bagaj uçtu:))) Tavanı delmeden, sadece fitilin altından delmek mümkün.. Bu fiat...
  5. arzuguide

Evros Adventure Trophy 2012 (9-10-11 Mayıs 2012)

Ynt: Evros Adventure Trophy 2012 (9-10-11 Mayıs 2012) Ben de varım :D 01- Ali GÜNPAY 02- Necmi İNAN 03- Ahmet TINKIR 04- Cengiz İNCELİ 05- Sedat AÇIL 06- Mert KİĞILI 07- Serhat GENÇ 08- Cem TÜRK 09- Volkan HACIOĞLU 10- Bahattin TAŞTAN 11- Hakan AĞSEREN 12- Hilal KAPLAN 13- Heytem DAĞISTANLI...
  6. arzuguide

2005 Nissan Skystar difransiyel sorunu

Ynt: 2005 Nissan Skystar difransiyel sorunu Serkan'la konuştum, onda tam bir difransiyel ve ayna mahrutisiz bir tane var.. :) Yine de teşekkürler:)
  7. arzuguide

2005 Nissan Skystar difransiyel sorunu

Ben tabii ki hala Suzi'mleyim ama bir arkadaşıma yardım etmeye çalışıyorum..Aracının difransiyeli tamamen bitik, biz de ya difransiyel ya da ayna mahruti arıyoruz..Nerede bulunur, kaçadır??Çıkma da olur:)) Hatta sadece sağlam bir ayna mahruti bulsak süper olur:)) Suzi'nin ciğerini bilirim ama...
  8. arzuguide

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012) 01- Efe Karaismailoğlu, 2 kişi + 14 yaşında oğlum , İstanbul, 4 çeker, Cuma gecesi gidiyoruz 02- Murat Albayrak 2 kişi + 14 yaşında oğlum , Kdz Ereğli H.Oto, Cuma gecesi gidiyoruz 03- Ender KURUTLU 2 KİŞİ...
  9. arzuguide

Sonunda Bunu da Gördüm. 45.000'e Lada Niva

Ynt: Sonunda Bunu da Gördüm. 45.000'e Lada Niva Ellerinize sağlık, hiç güleceğim yoktu.. Benim pert suziyi de amcaya vereyim, o satsın..En az 100 bin lira koparır valla:))
  10. arzuguide

Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında

Ynt: Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında Ben sucukların tarafındayım :D :D :D Bence de her off roada gönüllü bir fotocu bulalım da içimiz rahatlasın.. Ama ben olmam, suziyle çamurda debelenmeyi tercih ederim ona göre :D :D :D
  11. arzuguide

İsoff 80'ler partisinde buluşuyoruz...

Ynt: İsoff 80'ler partisinde buluşuyoruz... Son olarak da özetleyeyim :))
  12. arzuguide

Ynt: İsoff 80'ler partisinde buluşuyoruz... Devam..
  13. arzuguide

Ynt: İsoff 80'ler partisinde buluşuyoruz... Daha...
  14. arzuguide

Ynt: İsoff 80'ler partisinde buluşuyoruz... Benden de biraz manzara:))
  15. arzuguide

Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek İçim gitti arabayı görünce..Salı günü oradayım, suziden gizli gelip severim onu:)) Kıskanmasın çocuğum..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

SON KONULAR

Geri