Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kyenipazar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,201
Ynt: Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında

Ben sucukların tarafındayım :D :D :D
Bence de her off roada gönüllü bir fotocu bulalım da içimiz rahatlasın..
Ama ben olmam, suziyle çamurda debelenmeyi tercih ederim ona göre :D :D :D

Etiketler

arzuguide' Alıntı:
Ben sucukların tarafındayım :D :D :D
Bence de her off roada gönüllü bir fotocu bulalım da içimiz rahatlasın..
Ama ben olmam, suziyle çamurda debelenmeyi tercih ederim ona göre :D :D :D

Valla doğru taraftasınız..Halis mulis Kayseri Sucuğu ve Kırmızı Biber :smiley: Hafif bi çamur banyosu yapar soluğu yanımızda alırsınız :smiley:

nordic1903' Alıntı:
Çok ağırdı bee :smiley: Hele Seben Gölü yolu anlatılmaz yaşanırdı..Ama biz en iyisi sadece sucukları anlatalım :smiley:
Ne güzel di yaw :smiley:

yavuz-çelikel' Alıntı:
Yaşar hocam peki bu mantıkla, hiç formüla-1 aracı sürmemiş birisi ,hiç formüla yarışıyla alakalı konuşmasın sonucunu çıkarabilirmiyiz.

Onlar profesyonel
hatta birileri onları konuşarak ve eleştirerek para alıyor
ama bizler hepimiz amatörüz ve zevklerimiz ve kendimize dönük olarak yaptığımız aktiviteler aramızda muhabbet konusu olabilir ancak bu taraklarda hiç bezi olmayan birisi kaldırır da benim 3 kuruşluk arabama ya da gittiğim kıytırık rotaya (isterse mercedes slk ile bile gidilebilen bir rota olsun) ya da çekemediğim fotoğraflara laf ederse cıngar çıkarırım (nitekim forumda arabalara yapılan yorumlardan binlerce örnek verebilirim) bunun arkasında art niyet ararım ve ona göre cevap veririm. Yazdığım bilmem kaç bin mesaj ortada kime şimdiye kadar bu tarz cevap yazdım bir bakın. Bu yazılanların psikolojik temelleri konusunda yorum yapıp niyet okuma gibi bir işe girmeyeceğim ama buraya ortaya bir şeyler yazıp ilk cümle de "belki kızacaksınız ama" ile başlamışsa şahsi kızma hakkımı kullanmış olurum.

hard ofroad cı olarak çorbaya bir tuzda ben atayım istedim.umarım tuzu azdır. :D
aracım ful yapılı ve bende gözü karayım.malum ofroad turuna en az 3 araçla çıkılmalı.
ve bu üç yapılı araç olmalı.
ankarada çıktığımız ofroad yada köy gezisimi desek bilemedim,bir arkadaşımın teklifi birgün üç,beş yapılı araç çıkalımda adam gibi ofroad yapalım.
sonrasında hiçbir etkinlikte göremedim.
ilan veriyorsunuz.yapısızıda geliyor.çıkıyorsun tura beni normal yol sarmıyor giriyorum çukura,çamura malum batmayan,kalmayan jeep yoktur.
illaki kalıyorum bir yerde çek çıkar derken bu sefer seni bekleyenler tedirginleşiyor.
sanırım gruplaşma olmuş.grubunu alan bir köşeye kaçmış.bu yüzden yapılı ve gözü kara arkadaşlar bir araya gelemiyor.
grupta bir yada iki yapılı araç olsanda öbürlerine ayak uydurmak zorunda kalıyorsun.
üç,beş yapılı aracın ofroad turu inanıyorumki avrupadaki turları aratmayacaktır.

kyenipazar' Alıntı:
ben yoktur demedim böyle yapan "gerçek off roadçı yoktur" dedim zaten...
Ama atmaya geldimmi mangalda kül bırakmazlar..Teorik bilgi var okumuş hatim etmiş ama pratiğe dökmemiş 4L nin ne olduğunu daha bilmeyenler var

cenkcc' Alıntı:
Ama atmaya geldimmi mangalda kül bırakmazlar..Teorik bilgi var okumuş hatim etmiş ama pratiğe dökmemiş 4L nin ne olduğunu daha bilmeyenler var

Ben biliyorum, bizim Çağlar'ın nicki ;D

Korhan Yenipazar arkadaşımızın siteyi ve offroad gezilerini tam anlamıyla kontrol etmediği açıkça ortada. Eğer gezilere tam anlamıyla baksaydı neler neler bulabilecekti. Zaten bu konu açılıp arkasından bu kadar video ve fotoğraf geliyorsa; biz yapıyorurduk zaten, sen görememişsin demek oluyor.

İlk mesajı gördükten sonra bende aynı şeyleri hissettim, dur bir iki video atayım piknik mi offroad mu anlaşılsın diye. Sonra araştırmadan yargılayıcı bir uslüpla açılan bu konuya görsel ekleme zahmetine girmek istemedim.

Sitede piknik türü off road gezilerinin çokluğunu kimse inkar etmiyor. Ama aynı karede gözünüze çarpacak güzel etaplar olabilir. Siz yoldan gitmişinizdir. Muhteşem doğa güzeli bir yer keşfetmişinizdir. Piknik yapıp çamurlanmadan gelmişinizdir. Aynı yere google earth ü açıp biz dağdan gideriz. Sonuçta bize yol göstermiş olur..

cenkcc' Alıntı:

bir de o var bu yok zart zurt sallarlar. ;D ;D

dopamin arkadaşın dediği gibi herkes yanına bir Ara Güler alsın, güzel görseller eklesin, site coşsun.Bence konunun kıssadan hissesi budur, gezilerin ve paylaşımların kalitesi artsın.Şimdi kalitesiz derken ne demek istedin diye beni taşlamayınız; demek istediğim sadece piknik yapılmadığını , gerçek offroad'da yapıldığını paylaşınız demek istedim.Ben biliyorumki pek çok yerde yapılıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
axellus

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR