Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kyenipazar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,803
Ynt: Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında

Beyaz atlet giyer tokyo terlik kullanırız ;D ;D.Dağ,tepe bayır gezer mangal yeri ararız.O yüzden GEZENBİLİR deriz.
Hepimiz mangalcıyız hepimiz marabayız o yüzden buradayız.
Arabalarımıza demediğimizi bırakmayız,herkesin arabası eleştiriye açıktır.
Ama şahsi olarak kimseyi eleştirmeyiz yanımızda değilse..
konuyu açan yorum yapan herkese saygılıyım kimse üzerine alınmasın.Mevzu başka mecralara kaydıkça çirkinleşmeye başladı..
Hepimiz aynı derenin balıklarıyız ve aynı sudayız.Biraz daha dikkat lütfen..

Etiketler

COMODOREE' Alıntı:
Beyaz atlet giyer tokyo terlik kullanırız ;D ;D.Dağ,tepe bayır gezer mangal yeri ararız.O yüzden GEZENBİLİR deriz.
Hepimiz mangalcıyız hepimiz marabayız o yüzden buradayız.
Arabalarımıza demediğimizi bırakmayız,herkesin arabası eleştiriye açıktır.
Ama şahsi olarak kimseyi eleştirmeyiz yanımızda değilse..
konuyu açan yorum yapan herkese saygılıyım kimse üzerine alınmasın.Mevzu başka mecralara kaydıkça çirkinleşmeye başladı..
Hepimiz aynı derenin balıklarıyız ve aynı sudayız.Biraz daha dikkat lütfen..

Güzel yorum için teşekkürler.Bu maraba kelimesi, yada hor görme mevzusu nereden çıktı anlayamadım. Konuda geçmedi ve sezmedimde.Acaba benim algımmı zayıf?

Yavuz hocam selamlar,
konuya baktığınızda zaten can sıkan çoğu kelime yok.ama konu geliştikçe yorum yapıldıkça istenmeyen sonuçlar çıkmaya başlıyor ve devamındada eminim çıkmaya devam edecek.
Şimdi konu kilitlensin desek,eleştiriye açık değiliz sonucu çıkacak.
Kaldırılsın bu konu dense konuyu açan arkadaş belkide haklı olarak neden kaldırdınız açtığım konuyu diyecek.
Ama şundan eminim,hiçmi hiç güzel yerlere gitmiyor.Hani derler ya iki ucu ....u değnek diye.bence durum aynen o misal..

ben malum şahsa cevap vermeyeceğim dedim ve hakkında tek kelime yazmadım , o nedenkendine birşey yazılmış gibi köpürmüş anlamış değilim...

sayın jeep , ben bilmiş bilmiş yorum yapmadım , değerli dediğiniz zatın da yazım şeklini gördük ben kendisine tek kelime etmediğim halde.
Şimdi size sorayım bari , benim mesajlarımı bir okuyun , mangal yapanlara (bu arada ben çok iyi mangal yaparım , hatta fabrikada kendime özel , paslanmazdan bir de mangal imal ettirdim , evde bile onu kullanıyorum...) ,veya ğiknik yapanlara yönelik aşağılayıcı bir tavrım olmuş mu ? İnsanların entellektüel bilgi birikimini sorgulayan ya da aşağılayan bir tek ama bir tek kelimem var mı ? Hele ki dinini , siyaseti sorgulamak filanb uzağından geçmiş mi kelimelerim ?

sayın burila , bir tek öyküden bahsetmişsiniz , teşekkür ederim . Ben hiç yok dedim mi ? Neden bu kadar az dedim ... Anlatamadığım bu , defalarca söyledim , hiç yok demiyorum , neden bu kadar az diyorum. Net mi ?

Anlayabilenler anladı , kavrayamayanlar için tekrar ediyorum (gerçi ettiğim halde anlamadılar ya neyse) :
Piknik , mangal olmazsa olmazlardandır (Bunu söylediğim halde mangalcıları aşağıladığımı düşünenler var , ilginç ?)
Bunlar elbette yapılacak ama off road gezilerimiz denince görsel yönleri daha kuvvetli , yaşanan zorlukları daha iyi yansıtabilen , bakanlara vay be iyi işi çıkarmışlar dedirten fotoğraflar ağırlık kazanmalı diyorum , o kadar.

Ne kimseye kültürsüz dedim , ne mangalı aşağıladım ne de fotoğraf çekmeyi bilmiyorsunuz dedim. Bunların hiçbirini yapmadım ama abuk sabuk yazanlar oldu resmen işi saldırıya getiren oldu , din diyen oldu , marabalardan girildi , ne alakası var ??? Ben gayet basit birşey söyledim ve sitenin görselliğinin zenginleşmesi açısından da yararlı olabilecek birşey bu.Böyle kutuplaşmalara yol açacak tarzda mesaj atanlar ise tekrar söylüyorum kendi egolarını tatmin etmeye çalışan kompleksli kişilerdir , kim isterse üzerine alınsın.

Diyelim ki ehliyetim bile yok ama bu siteyi izliyorum , daha hoş fotoğraflar daha fazla olsun demek suç mu yahu ???

"Güzel yorum için teşekkürler.Bu maraba kelimesi, yada hor görme mevzusu nereden çıktı anlayamadım. Konuda geçmedi ve sezmedimde.Acaba benim algımmı zayıf?"

Yok Yavuz bey sizin algınız filan zayıf değil , evet o kelimeler konuda geçmemişti , birileri her nedense ilave etme gereği gördüler sanki ben o konuyu başlatmışım gibi de beni suçladılar , maalesef bu gaza gelenler de oldu gördüğüm kadarı ile...

Manasız uçlara gitti konu.Bencede başından beri Korhan beyin söyledikleri olumlu ve yapıcıydı.

Bence de konu biraz kendini aştı ve manasız yerlere gitti.
Gerek yok.

yavuz bey anlayışınıza teşekkür ederim , yanlış anlaşılmalara sebep olabilecek mesajlarım için yine de özür dilerim.

Konuyla alakalı yorum yapma gereği duymuyorum artık. Ama adım altta yazıyor. Sayın jeep deyince, adımın bir önemi yokmuş gibi geldi bana. İnşallah düşündüğüm gibi değildir.

göktuğ bey alınganlık yapılacak birşey yok , yazıyı yazmak için cevap ver butonuna bastım , sonra yazılmış olanları karıştırmayayım diye , kim ne yazmıştı diye sayfanın aşağısına özetlere indim. Göreceksiniz ki orada yazılanlar var ama sadece lakaplarla var... E lakabınızı da zamanında siz kendinize uygun görüp seçmiş olduğunuza göre lakapla hitap etmekte sakınca yoktur diye düşündüm. Yanlış mıdır ?
Korhan

kyenipazar' Alıntı:
göktuğ bey alınganlık yapılacak birşey yok , yazıyı yazmak için cevap ver butonuna bastım , sonra yazılmış olanları karıştırmayayım diye , kim ne yazmıştı diye sayfanın aşağısına özetlere indim. Göreceksiniz ki orada yazılanlar var ama sadece lakaplarla var... E lakabınızı da zamanında siz kendinize uygun görüp seçmiş olduğunuza göre lakapla hitap etmekte sakınca yoktur diye düşündüm. Yanlış mıdır ?
Korhan

siz kendinizi tanıtırmısınız kimsiniz adınız soyadınız ? burada cevap yazan herkezin adı sanı belli

Tabii aslında hem profilimde düzeltme yapmak hem de tanışma kısmında yazmak istedim ama 2 deneyişimde de teknik sıkıntı vardı , bugün yetişebilirsem yazacağım oradan da.

Korhan YENİPAZAR , 04.07.1975 , Evli ,bir kız çocuk (bebek :smiley:) babası , Dış Ticaret Uzmanı. KOCAELİ

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.