Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kyenipazar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,861
Ynt: Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında

off road vs piknik

34924_1325295808677_1119347296_30754383_5769141_n.jpg

34956_1325295928680_1119347296_30754384_4841816_n.jpg

64484_441222501327_736476327_5276840_5038264_n.jpg

Etiketler

agır şartlarda foto çekilemediğine katılıyorum..mesela ben 2 gün önce 1.5 ton yükle, power wagonun çıkamayıp iki aracı halatıyla çektiği yerden, 3 takviye kabak lastikli toyotoyla çamurlar havada uçuşurken çıktım.. resmide çıktıktan sonra düzde çekebildim.. oda sadece çamurları.. ama iyi tasvir ettim foto kadar var galiba:smiley:

hasan bey çok ama çok teşekkür ederim , harika kareler var :smiley:

berk bey telefonum sitede mevcut , davet ederseniz elbette uygun olduğum günlerde gezilere katılmayı çok isterim. Aracınızı yanlış hatırlamıyorsam gördüm.

Hasan beyin yayınladığı ve sahalarda görmek istediğimiz hareketlerden sonra bir kaç kare de ben paylaşacağım.

Off road'da güvenliğin sıfır sayıldığı bir aktivite , katılanlar çok eğlenmiş olabilir , güzel kareler olduğunu da düşünebilirler ama bence sırtlarında gezenbilir tişörtü taşıyan beyefendiler , bu tedbirsiz davranışlarla ve özellikle sürücünün elinde bira kutusu taşımasıyla çok da iyi bir örnek olmuyorlar. Kaldı ki fotoğraflardan göründüğü üzere kendilerini izleyenler hatta özellikle merakla bakan çocuklar var.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Adsız.jpg

Adsız-2.jpg

Adsız-3.jpg

Bu alkol konusu çok defalar işlenmişti ama sonucu yinede merak ediyorum ne cevaplar gelecek.

o kısma çok takılmiim diyorum ama kasada gezme , emniyet , tedbir alma , örnek olma filan ne olacak ?

Değerli dostlar çok güzel bir etkinlikte buluşmak istermisiniz?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78387.0

slm.
Öncelikle konu icin teşekürler korhan beyin anlatmak istedigi konu benimde dikkatimi cekmişti hemde rahatsız edercesine.

Etkinliklere katılan arkadaşlar kendi cabasıyla veya etkinlige katıldıgı eşi, dostu ,ailesiyle beraber katıldıgı icin daha cok böyle paylaşımlar oldugunu biliyorum.Sonucta bunlar hatıra kalacak onlara tabi bu cok güzel bişey bence.
Burda korhan beyin söyledigini iyi anlamak lazım haklıdırda şimdi bizler land rover adı altında off road etkinligi yapalım 50 resim icinden 10 tanesi off road geri kalanı bireysel resim olunca biraz itici kacıyor.

Bir off road yarışması vardı 50 kare resim icinde 40 resim sadece kupa ve bireysel resimlerden oluşuyordu.Nasıl hızlı hızlı sayfaları geciyorum güzel bi zorlu parkur resmine denk geleyim üff bee adam oraya nasıl girdi diyebilmek icin.10-15 resim arasında öyle bi resim aramak gercekten hoş bi şey degil.

Basit bi örnek verelim özel olarak bi flamenco grubu cagırıp konser tertipledik tabi grubu en iyi şekilde agırladık gezdik dolaştık her şeyin sonunda internet sitelerinde facebooklarda sadece günlerce grup icinde yiyelen birbirinden degişik yemek sırasında cekilen resimler vardı. :smiley:)
Flamenco adına sadece 2 poz dans eden bayan arkadaşımızın resmi vardı.

Bu arada bazı arkadaşlar acaba kendisine verilen yetki yüzündenmi forum icinde argo kelimeler kullanma hakkını kendinde buluyor anlamadım.
Sizi temin ederim korhan bey bazı arkadaşların konuştugu kelimeleri yada konuştugu uslupla konuşsaydı coktan banlanmıştı.
Ama yetki bizim elimizde oldugu icin bizler cok rahat konuşabiliriz bumu yani :-[

Affınıza sıgınarak biraz alıntı yapayım.

önce sizin icraatları görelim sonra konuşma ve eleştiri hakkını sonuna kadar kullanırsınız
çivi çakmayı bilmeden, hayatında çivi çakmamış bir adamın bana çatı yapma konusunda eleştiriye hakkı da yoktur haddi de
buırada birilerinin kıçını yağlayıp kendimizi yerin dibine batırmıyoruz
ne de olsa mangal yapmak maraba kesiminin aktivitesidir
ayrıca hayatında haftada bir kez mangal ve et gören maraba kesimi sadece yediği etin ve mangalın fotoğraflarını çeker güzel sanatlardan da anlamaz
o nedenle "de get lan" gibi marabaca bir cevap verip konuyu kapatıyorum.
Yazmayacaktım ama git gel sürtündüler. Varsa diyecek lafı olan aha size bir araba kemik deyin diyeceğinizi

Yukardaki yorum icinde gecen kelimeleri acaba korhan arkadaşımız kullansaydı ban yemesi ne kadar sürerdi acaba.
Benim gibi off road yapacak arabası olmayan mesaj sayısıda cok düşük birinin bunları yazmaya hatta foruma bile girmeye hakkı yok biliyorum ama yazmak istedim.
Hatta '' get lan seni banlıyorum'' diye ban atılmasınada şaşırmam dogrusu :smiley:
Hemen hemen tüm etkinliklerde mangal yapılıyor zaten ben yorumlarda yapılmasın diyen birinide görmedim.
Demek tüm forum kullanıcıları bazılarının gözünde ''Hayatında ilk defa et gören ve yiyen maraba'' olmuş oluyor
Veya forum üyelerine sizlere kemik attim hadi konuşun demek ne kadar dogru sizlerin takdirine bırakıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR