ben malum şahsa cevap vermeyeceğim dedim ve hakkında tek kelime yazmadım , o nedenkendine birşey yazılmış gibi köpürmüş anlamış değilim...
sayın jeep , ben bilmiş bilmiş yorum yapmadım , değerli dediğiniz zatın da yazım şeklini gördük ben kendisine tek kelime etmediğim halde.
Şimdi size sorayım bari , benim mesajlarımı bir okuyun , mangal yapanlara (bu arada ben çok iyi mangal yaparım , hatta fabrikada kendime özel , paslanmazdan bir de mangal imal ettirdim , evde bile onu kullanıyorum...) ,veya ğiknik yapanlara yönelik aşağılayıcı bir tavrım olmuş mu ? İnsanların entellektüel bilgi birikimini sorgulayan ya da aşağılayan bir tek ama bir tek kelimem var mı ? Hele ki dinini , siyaseti sorgulamak filanb uzağından geçmiş mi kelimelerim ?
sayın burila , bir tek öyküden bahsetmişsiniz , teşekkür ederim . Ben hiç yok dedim mi ? Neden bu kadar az dedim ... Anlatamadığım bu , defalarca söyledim , hiç yok demiyorum , neden bu kadar az diyorum. Net mi ?
Anlayabilenler anladı , kavrayamayanlar için tekrar ediyorum (gerçi ettiğim halde anlamadılar ya neyse) :
Piknik , mangal olmazsa olmazlardandır (Bunu söylediğim halde mangalcıları aşağıladığımı düşünenler var , ilginç ?)
Bunlar elbette yapılacak ama off road gezilerimiz denince görsel yönleri daha kuvvetli , yaşanan zorlukları daha iyi yansıtabilen , bakanlara vay be iyi işi çıkarmışlar dedirten fotoğraflar ağırlık kazanmalı diyorum , o kadar.
Ne kimseye kültürsüz dedim , ne mangalı aşağıladım ne de fotoğraf çekmeyi bilmiyorsunuz dedim. Bunların hiçbirini yapmadım ama abuk sabuk yazanlar oldu resmen işi saldırıya getiren oldu , din diyen oldu , marabalardan girildi , ne alakası var ??? Ben gayet basit birşey söyledim ve sitenin görselliğinin zenginleşmesi açısından da yararlı olabilecek birşey bu.Böyle kutuplaşmalara yol açacak tarzda mesaj atanlar ise tekrar söylüyorum kendi egolarını tatmin etmeye çalışan kompleksli kişilerdir , kim isterse üzerine alınsın.
Diyelim ki ehliyetim bile yok ama bu siteyi izliyorum , daha hoş fotoğraflar daha fazla olsun demek suç mu yahu ???