Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kyenipazar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,803
Ynt: Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında

aslında off road videoları ve foto köşesi açılıp herkez beğendiği videosunu veya fotosunu atabileceği bir köşe açmak lazım.

yada varda benmi denk gelmedim.

Etiketler

kyenipazar' Alıntı:
ben malum şahsa cevap vermeyeceğim dedim ve hakkında tek kelime yazmadım , o nedenkendine birşey yazılmış gibi köpürmüş anlamış değilim...

sayın jeep , ben bilmiş bilmiş yorum yapmadım , değerli dediğiniz zatın da yazım şeklini gördük ben kendisine tek kelime etmediğim halde.
Şimdi size sorayım bari , benim mesajlarımı bir okuyun , mangal yapanlara (bu arada ben çok iyi mangal yaparım , hatta fabrikada kendime özel , paslanmazdan bir de mangal imal ettirdim , evde bile onu kullanıyorum...) ,veya ğiknik yapanlara yönelik aşağılayıcı bir tavrım olmuş mu ? İnsanların entellektüel bilgi birikimini sorgulayan ya da aşağılayan bir tek ama bir tek kelimem var mı ? Hele ki dinini , siyaseti sorgulamak filanb uzağından geçmiş mi kelimelerim ?

sayın burila , bir tek öyküden bahsetmişsiniz , teşekkür ederim . Ben hiç yok dedim mi ? Neden bu kadar az dedim ... Anlatamadığım bu , defalarca söyledim , hiç yok demiyorum , neden bu kadar az diyorum. Net mi ?

Anlayabilenler anladı , kavrayamayanlar için tekrar ediyorum (gerçi ettiğim halde anlamadılar ya neyse) :
Piknik , mangal olmazsa olmazlardandır (Bunu söylediğim halde mangalcıları aşağıladığımı düşünenler var , ilginç ?)
Bunlar elbette yapılacak ama off road gezilerimiz denince görsel yönleri daha kuvvetli , yaşanan zorlukları daha iyi yansıtabilen , bakanlara vay be iyi işi çıkarmışlar dedirten fotoğraflar ağırlık kazanmalı diyorum , o kadar.

Ne kimseye kültürsüz dedim , ne mangalı aşağıladım ne de fotoğraf çekmeyi bilmiyorsunuz dedim. Bunların hiçbirini yapmadım ama abuk sabuk yazanlar oldu resmen işi saldırıya getiren oldu , din diyen oldu , marabalardan girildi , ne alakası var ??? Ben gayet basit birşey söyledim ve sitenin görselliğinin zenginleşmesi açısından da yararlı olabilecek birşey bu.Böyle kutuplaşmalara yol açacak tarzda mesaj atanlar ise tekrar söylüyorum kendi egolarını tatmin etmeye çalışan kompleksli kişilerdir , kim isterse üzerine alınsın.

Diyelim ki ehliyetim bile yok ama bu siteyi izliyorum , daha hoş fotoğraflar daha fazla olsun demek suç mu yahu ???
insanlar yazdıklarınızı okumak yerine içlerinde ki bastırılmış duyguları kustukları için böyle davranmaları gayet doğal si meraklanmayın anlayanlar zaten anlıyor

özetle adı off road olan turların görselleri buna yakışır olmalı,
adı gezi olan turlarında pikniği önde olabilir.
istenilen budur deyip konuyu ufaktan kapatalım.
son_kral_54' Alıntı:
aslında off road videoları ve foto köşesi açılıp herkez beğendiği videosunu veya fotosunu atabileceği bir köşe açmak lazım.

yada varda benmi denk gelmedim.

darktreys' Alıntı:
siz kendinizi tanıtırmısınız kimsiniz adınız soyadınız ? burada cevap yazan herkezin adı sanı belli
yazılanları okumadığınız ap açık ortada önceki sayfalara bakarsanız arkadaş kendini tanıtmıştı direk saldırı yakışmıyor

Ya ben 5 sayfayı da okudum bu adamlar niye birbirine girdi anlamadım korhan bey birşey dememiş ki, maraba muhabbeti nerden çıktı kimin şahsına hakaret yapıldı silinmiş post varda ben mi okuyamadım bu konu ne kadar saçma bir yere gelmiş ? Burda kamaları çekip birbirine saldıran arkadaşlar yüzlerine bi su vurup şurayı tekrar okusunlar.Biz ne kadar anlayışsız tahammülsüz bir millet olduk böyle, bu kadar da yapılmaz ki yahu.

moonwalker_arc' Alıntı:
Ya ben 5 sayfayı da okudum bu adamlar niye birbirine girdi anlamadım korhan bey birşey dememiş ki, maraba muhabbeti nerden çıktı kimin şahsına hakaret yapıldı silinmiş post varda ben mi okuyamadım bu konu ne kadar saçma bir yere gelmiş ? Burda kamaları çekip birbirine saldıran arkadaşlar yüzlerine bi su vurup şurayı tekrar okusunlar.Biz ne kadar anlayışsız tahammülsüz bir millet olduk böyle, bu kadar da yapılmaz ki yahu.
+1

moonwalker_arc' Alıntı:
:smiley: bakın okuyanlar nasılda anlıyorlar konuyu teşekkürler, korhan bey burada neredeyse linç edilecekti :smiley:

moonwalker_arc' Alıntı:

+1

herkese teşekkür ederim , öyle ya da böyle konu doğru yere oturdu sanırım.

kalıcı kırgınlıkların hiçbir zaman olmaması dileğiyle :smiley:

moonwalker_arc' Alıntı:
Bir + 1 de benden. Aslında Korhan bey'in ifade etmek isteği şey de bence çok net ; bebek arabası görüntüsü, ip atlayan çocuklar, fotoğraf karesinin içinde yer alırken; bu ve benzer soft gezilerin, genel kabul görmüş off road gezisi tanımına uymadığıdır. Adına başka birşey dense (gezi-expedisyon-keşif-test) belki herşey çözünlenecek. Kendisi ister Pikniğe gider, ister hard offroada ama demokratik özgür bir platformda düşüncelerini dile getirebilmelidir.
Bir başka gerçek daha var; youtube'a off road yazıpta "ara" dediğin zaman yabancı off road videolarının %60-70 i benim suzukimle ve grubumla yaptığım off roaddan daha hafif ve basit. Yani Amerika'da Utah'ta yapılan kaya etaplarını, Evros'u, Kanada'daki bilmem nereyi de baz alıp kıyaslamak da yanlış

kyenipazar' Alıntı:
Tabii aslında hem profilimde düzeltme yapmak hem de tanışma kısmında yazmak istedim ama 2 deneyişimde de teknik sıkıntı vardı , bugün yetişebilirsem yazacağım oradan da.

Korhan YENİPAZAR , 04.07.1975 , Evli ,bir kız çocuk (bebek :smiley:) babası , Dış Ticaret Uzmanı. KOCAELİ

hadi işi tatlıya baglıyalım :smiley: .. korhan bey ben izmitteyim benım aracımıda sehır ıcınde cok fazla dolasır belkı gormussunuzdur?, bigun haberleselim izoff var burda oldukca sıkı adamlar rubıconları kırana kadar ugrasırlar izmit cıvarındakı en sert kullanan gruptur davet ederız gelırsınız hem resım cekme fırsatınız olur hemde araziye çıkma fırsatınız.. cok kırıcı parkurlarda ınanın kımsenın aklına foto cekmek gelmıo...belkıde bundandır az gorsel olması...

bu siteye de biseyler oldu bu aralar, kimseye bısey demeye gelmıyor açıldıgından berı ılk 5.-10. uyesınden bırıyım bukadar hoşgörusuz olunmamıştı herkesı hoşgörmek gerekıyo ben kendımı off roadcı degıl ılerı sevıye mangalcı olarak tanımlıyorum :smiley: yakarım atesımı defenderımı kırdıgım yerde de kurarım cadırımı gerekırse 3 gun boyunca da ates onunde otururum aklımada resım cekmek gelmez valla :smiley:

herkese sevgıler
Berk

off road vs piknik

20980_1210959389336_1089286899_30604807_7339250_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.