Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kyenipazar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,889

Etiketler
Ynt: Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında

Havanda su dövmek gibi.

Aynı Dacia Duster tartışmalarına benziyor bu konu.

Off Road Gezilerimiz bölümünde yeme içme fotoğraflarını görmek istemeyen varsa faresi ile başka bir konuya geçer.
Ağır Off Road - Hafif Off Road Gezilerimiz diye ayrı bir başlık mı açsak da sorunu çözsek.??

Tabii Ağır off road yapanlar yeme içme fotoğrafı koymamaları şartı ile.
;D

cenkcc' Alıntı:
Bu tarz cevaplar ile daha çok kan kaybedilir buralarda

Kimseye yaranamadım ben bu Dünya'da.
Ben artık gidiyorum mevlama.
Anam babam bacım yavrularım ağlama.
Ben mutluyum bilin burada.

--- Füsun KAHVECİ --

Bu başı boş gidişe son verip toparlayıcı olmak lazım, bu görev öncelikle yönetenler ve site sahiplerine düşüyor yeni etkinlikler planlayıp tam kadro başıyla kuyruğuyla katılmaları lazım,

pancarmotorcu' Alıntı:
Bu başı boş gidişe son verip toparlayıcı olmak lazım, bu görev öncelikle yönetenler ve site sahiplerine düşüyor yeni etkinlikler planlayıp tam kadro başıyla kuyruğuyla katılmaları lazım,
Yavuz bunu beğendi.

pancarmotorcu' Alıntı:

Tolga' da bunu çoooooookkk beğendi.Çok doğru söylediniz.

Beni tanıyan arkadaşlar bilir üye olalı 4 yada 5 sene olmuştur! Heralde 2 sene belki 3 oldu forumu takip etmeme rağmen hiç bir bölüme yazı yazmıyorum şimdi bu başlığı okurken yazdığım günler aklıma geldi .. :smiley:

Şimdi şunu soruyorum

Kaç geziye yıldızlama uygulandı kaçına uyuldu .. ?

Şimdi elimizi vicdanımıza koyarak şununda cevabını vermek lazım kaç şöför sürüş tekniklerine ve becerilerine sahip ?

Kaç kişi arabasını hiç acımadan parçalamayı göze alabilir ?

Şimdi bu 3 soruyu inceleyelim arabam 5 yıldız ama söförlüğüm 1 yıldız ..
Şöförlüğüm 5 yıldız ama imkanım kısıtlı arabam 2 yıldız ..
Arabamda 5 şöförlüğümde 5 yıldız ama aracımı çok seviyorum çizilmesin yada biyerini vurursam 2 ci elde satmam zor olur..

Bu soruların cevabını verince geriye hard offroad yapacak kaç kişi kaldı ?? Ahmet onu dedi mehmet böle yaptıları boş verelim bi gezi düzenleyelim ..
5 yıldız araçlar ve 5 yıldız şöförler gelsin arabalarına acımayan , bakalım kaç kişi gelecek nedersiniz profesyonel fotoğrafçı arkadaşlarımızda gelsin çeksin sonrada mangalımızı yakarız dönüncede foruma ekleriz evet arkadaşlar abiler ??

Yok mu isteyen ?

Yoksa çoğu kişinin söylediği gibi mangalı daha orman içinde yakanlardanmıyız :smiley:

Hoşgeldin navaraextreme, uzun zamandır yoktun konularda. tam damara girdin bakalım neler olacak.Siyah scaut duruyormu?

Buarada bazı arkadaşlar abiler soracaklar onlar sormadan ben söyleyeyim neden 2 - 3 senedir yazmıyorsun diyecekler, insanın olduğu yerde iyi side vardır kötüsüde. Çok şeyler gördük yaşadık dargınlıklarımızda oldu kırgınlıklarımızda ondan sebeptirki. Ben hiç birşey bilmem anlamam kimseyle muhalefete girmek istemem kimse içinde kötü konuşmam fikrimi söylerim okadar.. Gültekinden bütün aileye selamlar .. :smiley:

Yavuz abi nasılsın iyisin işallah baya oldu görüşemedik .. Scout u bi arkadaşa hediye ettim :smiley: navarayı sattım, suzuki çiftlikte yatıyor. Bilirsin ben land ten nefret ederim sevmediğin yanına gelir derler ya bir arkadaşla bir ticaret yaptık takasta arabasını aldık şimdi o var :smiley: bide bitane mitsubishi dakar 3,5 hazırlamanın peşindeyim bakalım hayırlısı seneye isoff un offroad yarışlarına niyetleniyoruz kısmet .. :smiley:

Teşekkür ederim. İyiyim.Yarış işi zor iş kolaylıklar dilerim.

BOBO' Alıntı:
Herkes istediği cveabı verir.
Birsey olmaz korkmayınız.

Zahmet olmaz ise eskiden yazıp çizen geziler düzenleyip fotolar ekleyen kimler kaldı bir baksanız ne demek istediğimi anlarsınız.....
Zaten Türk insanının başına ne geliyorsa bu sözden geliyorya ''Birşey olmaz korkma''

cenkcc' Alıntı:
Zahmet olmaz ise eskiden yazıp çizen geziler düzenleyip fotolar ekleyen kimler kaldı bir baksanız ne demek istediğimi anlarsınız.....
Zaten Türk insanının başına ne geliyorsa bu sözden geliyorya ''Birşey olmaz korkma''

Cenk Bey;
Korhan Bey e ilk tepkiyi ben vermiştim konuyu ilk açtığında.
Çok populist bir konu diye.
Ancak demeki istediğim başka birsey.
Hersey gibi buradaki yazışmalarıda çok ciddiye alıyoruz.
Bence buna gerek yok.
İsteyen offroad yapar isteyen mangal.
Korhan Bey burada " Gerçek offroad fotografları göremiyorum bu sitede " deyince ne oluyor bana söylermisiniz. ??
Siz gene hard offroadunuzu yapıyorsunuz arkasından mangalınızı da. Keyfinize bakıyorsunuz.
Birsey olmaz dememdeki sebeb bu idi.
Biz gene askıda kalıp birbirimizi çekmekten zevk alacağız.
Kimseye kanıtlayacak birseyiimiz yok en azından benim yok. Sizin de olduğunu sanmıyorum.
Zaten buradan fotograf takip ederek yada fotograf arayarak bu işe sevdalanılmaz.
Ancak gene buradan yazı yazarak bizim offroad (soft veya hard) kanıtlamaya çalışmamız da olmaz.
Gerek yok.

Ayrıca moderatörler de sizin benim gibi insanlar. Siteden maaş almıyorlar. Amatörce bu işi götürüyorlar. Olabildiğnce de hakkaniyetle davranmaya çalışıyorlar.
Demek istediğim budur.

Selamlar

Burak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
Kobi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR