Ynt: Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında
jeep' Alıntı:
Olayın başka boyutu, facebook bence bütün forumları etkiledi. Piknikte yapsa offroad ta yapsa, face de iki dakikada ilgili ilgisiz herkese gösteriyor. Forum angarya olmaya başladı..
Evet buna bende katılıyorum.
İzmir'de bir etkinlik (daha doğrusu etkinliklerimiz) için duyurusunu açıyorum forumda. Çeşitlilik olsun diye de Gezenbilir Face sayfası üzerinde de bir adet oluşturuyorum bir benzerini yazışmalar br forumda bir face de yapılıyor ve karman çorman oluyor.
Face üzerinden toplu mesajlaşmalar da olayın üzerine tuz biber ekiyor.
Etkinlik sonrası paylaşılması gereken görselleri de face de albüm oluşturarak arkadaşları ile paylaşıyor katılımcılar.
Kaç kez yüz yüze iken söyledim.
Bu tarz paylaşımlarınız sadece kendi arkadaş çevrenize hitap eder.
Forumda paylaşırsanız tüm internet dünyasında bu konu ile ( Doğa Yürüyüşü - Off road - Fotoğrafçılık vb.) ilgilenen herkese ulaşabilir paylaşımlarınız diyorum ama nafile.
Bir etkinliğin sadece adını Googlede aratmak hemen o etkinliğe ulaşmamızı sağlarken, paylaşımlarımızı Face'de albüm olarak yapmanız etkinliğinizin internet kuyusunda kaybolması demek.
Bulabilenlerde yine kendi arkadaş çevreniz olacaktır. Ama Gezenbilir'e aktarırsanız her zaman elinizin altında olacaktır fotoğraflarınız ve görselleriniz.
Gezenbilir'de ağır ve hafif off road paylaşımları için 2-3 ayrı bölüm açılması için Sedat ile yazışırız. Tabii bu ayrımı yapabilmek içinde zaman ve üyelerimizin özverisi gerekecek.