Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: DTMF Uzaktan Kontrol Devresi
slm kendisi yapmak isteyen arkadaşlar bu linkten yararlanabilir açık asm dosyası ve hex dosyası vardır
http://www.amatortv.com/dtmfkontrol.htm
Ynt: Satılık Zetagi B 550 P 11m DX Group CB And Amateur Radio Lineer
slm 300 tl olurmu ayrıca mrf durumu nedır emisyon kaybettımı jacsonla kullandım diyorsun cihazın çıkışını ayarlattınmı kullanırken teşekurler
Ynt: Satılık Yada Takaslık Merkez CB Anteni
slm bu anteni bana hediye edermisin mubarek aylarda dua ederim sana balık tutmaya gidicem oltam yok kamış niyetine kullanırım saglam anten sonuçta :):):):):):):):):):):):):):):):)
Ynt: Sıfır Cebeci Mod 3500 CB Telsiz Anteni Ve Anten Kabloları RG58 Ve RG13
bu telefondan ulaşabılırsınız neti vaktim olmadı için pek açmıyorum tel:05357220900
antenler santiago antenlerden daha iyi çalışıyor 1500 watt kadar güç rahat kaldırır sıfır antenler ayrıca 12 radyalli sıfır
es12 model çatı antenide vardır 6 metre boyu 5/8 çok ıyı
mobil 5/8 anten fiatı 120 tl
çatı 5/8 anten fiatı 200 tl
ayrıca rg58 anten kablosu metresi 1.5 tl
rg213 kalın...
Ynt: Elektronik Sorun ve Projeleriniz İçin Destek
slm ali bey pıc16f84-a yazılım yazabilirmisiniz melodi devresi yapmak istiyorum fikriniz nedir yada msn adresi verirseniz size yapmak istedim ürünü anlatırım teşekürler
Ynt: Off-road Aracına CB Telsiz Tavsiyesi?
slm üste linkini verdiniz telsiz president eski bir modelidir am fm modülasyon çeşidi var çıkışı 4 watt kanal adedi 40 maykı yok galıba resimde gördüm kadarıyla sade bir cihaz istiyorsanız işinizi görür yalnız telsiz ne kadar temiz içini...
ayrıca bılınmelıkı telsiz haberleşmesinde yer konum çok önemlidir yani açık alan ve yuksek bır yerdeysenız telsizle konuşmaya doyamazsınız çünkü telsizin dinlemesi ve göndermesi çok iyi olur şehır içinde kapalı alanlarda dinleme gönderme çeşitli...
arkadaşlar bütceniz uygunsa president jacson yada galaksi pluto yada president lilcolin president jfk yada süperstar ve degişik modeller var daha küçük yer kaplamayan bir telsiz istersen midland telsizin çeşitli modelleri var president çeşitli...
Ynt: Telsiz Hakkında Bilgi
arkadaşlar kusura bakmayın foruma pek gıremıyorum işlerim dolayısıyla cep ten ulaşırsanız yardımcı olurum 4011 vhf dır tuş takımlısı 99 kanal dıgerı 16 kanal vhf amatör frekanslarda çalışır ögrenmek istedin buysa kaan slm sanada