asilhector kullanıcısının son içeriği

1. asilhector

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Merhabalar Huseyin bey, Arazide olmazsa olmazlardandir tum bedeninizi kaplayan yaris koltuklari helede 3 veya 5 baglantili emniyet kemerleride varsa degmeyin keyfine lakin uzun yol olarak dusunurseniz aracinizin orjinal koltuklari veya benzerlerinden...
  2. asilhector

Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi

Ynt: Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi Offroad icin CJ 5 imden ayrilmam ama nasil olsa para sorun degil ozaman CJ yaninina Defender ve Unimog yakisir sehir icinde Hummer olsun bunlarin garajimda olmasini isterdim.
  3. asilhector

Unimog Şase

Ynt: Unimog Şase Oncelikle Alanada Satanada Hayirli Ugurlu olsun. Oh be satildida bende hayal kurmaktan kurtuldum ve buyuk ihtimal Goktug almistir diyordumki yanilmisim.
  4. asilhector

Saman Balyası Kullanarak Yapılacak Ekolojik Ev

Ynt: Saman Balyası Kullanarak Yapılacak Ekolojik Ev Selamlar Suleyman bey, Altta ekledigim linkler yardimci olmasi Dilegiyle kolay gelsin. http://ecodorpbrabant.nl/html/wat-willen-wij/strobalen/strobalenhuis.php http://www.dominiquestassen.com/huisvanstro/...
  5. asilhector

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Merhaba Onur, Rolcage, motor ustu kopru ( block cage ) ve altta karter ile on sistem koruma projeleri yokmu merakla takipteyim kolay gelsin. Saygilarimla, Ali Gulcer.
  6. asilhector

Offroad Garajı Orçun Usta'dan her türlü Cj, Willys bakım, onarım, modifiye

Ynt: Offroad Garajı Orçun Usta'dan her türlü Cj, Willys bakım, onarım, modifiye takip
  7. asilhector

CJ Şase Numarası

Ynt: CJ Şase Numarası Selamlar Arkadaslar, Sase numarasi arka sağ tekerleğin üstünde tam şasenin yukarı doğru kamburlaştığı bolumdedir tam olarak alttaki resimde gorunen zimparalanmis yerdedir.
  8. asilhector

Atların Kökeni ve At Irkları

Ynt: Atların Kökeni ve At Irkları Selamlar, Konuyla ilgili soruya cevabimizin gecikmesinden dolayi oncelikle Ozur Dilerim. Resimdeki atlar Haflinger dir Haflinger atlari ilk olarak İtalya nin Hafling koyunde 19. yuzyilda bir Arap ati ( Shagya ) ile Troler bir kisragin ciftlesmesinden elde...
  9. asilhector

Diferansiyel

Ynt: Diferansiyel ...
  10. asilhector

Antalya - Manavgat'ta Off Road Kulübü Kurmak İstiyoruz

Ynt: Antalya - Manavgat'ta Off Road Kulübü Kurmak İstiyoruz takip
  11. asilhector

Alınık Muhtelif CJ Parçaları

Ynt: Alınık Muhtelif CJ Parçaları Gunaydinlar Arkadaslar, Sormus olduklariniz satilik degildir aliniktir.
  12. asilhector

CJ 5/6/7/8'e Uygun Takım Krom Tampon

Ynt: CJ 5/6/7/8'e Uygun Takım Krom Tampon Levent bey, uyariniz icin Tesekkur ederim.
  13. asilhector

Ynt: CJ 5/6/7/8'e Uygun Takım Krom Tampon Selamlar Levent bey, ( gelene geçene sert çıkmışsınız yani kim size iyat sorsa aynı gün yada ertesi gün almıyacaksanız niye soruyorsunuz yada ciddi alıcı değilseniz niye tarzında mesaj atmışsınız...fiyatı soran herkez almak zorundaymış gibi bi tavrınız...
  14. asilhector

Ynt: CJ 5/6/7/8'e Uygun Takım Krom Tampon Guncel. Tamponlarla takasta yapabilecegim malzemeleri tercih siralamasina gore altta siraliyorum. İyi durumda veya yeni 33'' / 35'' X 12.50/13.50 X 15 MT lastikler olabilir. CJ 8 in disk frenli duz veya hidrolik direksiyonlu takim halinde on...
  15. asilhector

Ynt: CJ 5/6/7/8'e Uygun Takım Krom Tampon Selamlar Levent bey, ( o kadar fırçadan sonra mail atılacağını zannetmiyorum.. ) Bu yaziniza bir anlam veremedim ama fiyat yazma konusunda haklisiniz yanliz o konu acildigi tarihlerde Sitenin boyle bir uygulamasi vardi almak isteyenlerde bana rahat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri