AswaN kullanıcısının son içeriği

1. AswaN

Tren ile Türkiye Gezisine Arkadaşlar Aranıyor

Ynt: Tren ile Türkiye Gezisine Arkadaşlar Aranıyor Bu arada benim de bir gezi planım var tren tur kartla, 30 mayısta başlayacam ve muhtemelen 25-27haziran İstanbul Sonisphere festivali ile gezimi noktalayacam. sadece söylemek istedim, bu tarihler içinde benimle aynı düşüncede olan fakir...
  2. AswaN

Dünya Çadır Rekoru Gibi Birşey

Ynt: Dünya Çadır Rekoru Gibi Birşey hakatten ben de merak ettim tuvalet işinizi nasıl çözdüler acaba?
  3. AswaN

Konaklama Tavsiyeleri

Ynt: Konaklama Tavsiyeleri mrb, bu yaz yapacağım 30 günlük türkiye gezimde kalıcak yer olarak öğretmen evleri güzel bir seçenek olabilir benim için, acaba gecelik fiyatlarınıda yazar mısınız gittiğiniz öğretmen evlerindeki, en azından benim için bi bilgi olur. internetten ne kadar doğuda da...
  4. AswaN

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu evet zaten gezenbilir.com'dan daha iyi bi rehber bulunamaz heralde öle düşünüyorum, ayrıca paylaşımların ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.
  5. AswaN

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu gerçekten yararlı bi bilgi teşekkür ederim.
  6. AswaN

Gezenbilir 4. ''Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi'' Duyurusu (12 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir 4. ''Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi'' Duyurusu (12 Eylül 2009) program o kadar hoş görünüyo ki sanki kendimi şuan o saatlerde oralarda geziyor gibi hissetmeye başladım, keşke bu programı en kısa zamanda gerçekleştirme imkanınız olsa çok güzel olur, ne kadar kütahyada oturuyo...
  7. AswaN

Öğrenci Arkadaşlar, Bu Yaz Ekonomik ve Çok Kapsamlı Bir Türkiye Gezisi Yapalım?

Biraz kendimi tanıtayim, kütahya'da oturuyorum, 19 yaşındayım ve burda e-e müh okuyorum, yani öğrenciyim ve elimdeki parayı çok etkili kullanmam lazım benim gibi öğrenci arkadaşların da bildiği üzere, bu yaz interrail yapma planım vardı, ama bugün tren tur kartı diye bir uygulama olduğunu...
  8. AswaN

Ne İstiyorum Biliyor musunuz?

Ynt: Ne İstiyorum Biliyor musunuz? Güzel olmuş, ama önemli olan bunu projelendirip hayata geçirmek, en kısa zamanda bu hayalini gerçekleştirmeni dilerim.
  9. AswaN

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Öncelikle türkiye gezini paylaştığın için çok teşekkür ederim, benim için çok teşvik edici oldu ve bu yaz artık bi türkiye turuna çıkmayı planlıyorum, ama aklıma takılan bir soru var, interrailcilerin genelde yaptıkları gibi ve avrupa'da hemen her istasyonda olan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri