atahan77 kullanıcısının son içeriği

1. A

Garmin Version Yükseltme Hatası

Ynt: Garmin Version Yükseltme Hatası 3.8 sürümü yok doğru söylüyorsunuz. Ben ezberden yazdığım için hatalı yazmışım. Son gönderdiğiniz linkten direk yazılımın kendisi indirildiği için güncelleme yaptı. Eski sürüme harita yüklerken sorun çıkarıyordu. Yani sorun çözüldü. İlgilendiğiniz için çok...
  2. A

Ynt: Garmin Version Yükseltme Hatası Çıkan hata mesajını ekledim. Hata mesajında belirtilen adrese mail attım.
  3. A

Merhaba Ben garmin 60csx in mevcut 3.0 olan yazılımını yenisi olan 3.8 e yükseltmek istiyorum. Bunun için webupdater programını kullanıyorum. Bu programı kurup çalıştırdığımda cihazı buluyor, cihaz bilgilerini kontrol edip eski version 3.0, yeni yüklenecek olan 3.8 ve 3.2 MB gibi...
  4. A

Garmin 60CSx - Garmin 76CSx

Ynt: Garmin 60CSx - Garmin 76CSx Bildiğim kadarı ile aralarında sadece fiziksel farklılık var. 60 csx ; elle daha rahat tutulabilen ve kemere takılarak arazide daha rahat kullanım sağlayan bir yapıya sahip 76 csx ise yassı olduğundan avuç içinde tutmaya 60 kadar müsait değil. Sabit kokpitlerde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri