atakom kullanıcısının son içeriği

1. A

CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki

Ynt: CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki senelik 76 tl ;)
  2. A

Frenler Tutmuyor

Ynt: Frenler Tutmuyor kesinlikle ;) aracın motoru hakkında bilgi arıyordum "CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki" başlıklı konuda verilen linkten baktım 3.8l çıktı ama ruhsatta 1460cm3 yazıyor. şimdi forumda bunun arıyışı içerisindeyim :)
  3. A

Frenler Tutmuyor

Ynt: Frenler Tutmuyor ozan bey ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  4. A

CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki

Ynt: CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki VIN: Manufacturer: Jeep Corporation Model: Jeep CJ-5 Engine: 3.8L AMC 232 I6 1bbl Year: 1976 Weight: 4150 lbs Serial Number: bunlar sitedeki veriler. burda motor 3.8l ama ruhsatta 1460 cm3 yazıyo. hangisi doğru ki bunun?
  5. A

Frenler Tutmuyor

Ynt: Frenler Tutmuyor böyle bi problem olduğunu bilmeden girmiştim bi akarsuya, ilk deneyimim olmuştu. akarsuyu geçtikten sonra frenler tutmayınca ufak bi tehlike atlatmıştım.
  6. A

Frenler Tutmuyor

Ynt: Frenler Tutmuyor ben de burdaki derin sulardan geçen cj leri görünce "bunlarda herhangi bir sorun olmuyormu da benimkinde oluyo bu sorun"diye düşünmüştüm. eğer bu kampana frenler için normalse, offroad için tehlikeli bir durum. cevap için teşekkğr ederim
  7. A

Frenler Tutmuyor

tüm gezenbilir off-road üyelerine merhaba. 76 model cj5 im var. derin su geçişlerinden sonra frenler hiç tutmuyor. pedal sertleşiyor. ne kadar kuvvaetli bassamda frenlere hiç etkisi yok. sebebi nedir? frenler kampana

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri