Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Frenler Tutmuyor
kesinlikle ;)
aracın motoru hakkında bilgi arıyordum "CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki" başlıklı konuda verilen linkten baktım 3.8l çıktı ama ruhsatta 1460cm3 yazıyor. şimdi forumda bunun arıyışı içerisindeyim :)
Ynt: CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki
VIN:
Manufacturer: Jeep Corporation
Model: Jeep CJ-5
Engine: 3.8L AMC 232 I6 1bbl
Year: 1976
Weight: 4150 lbs
Serial Number:
bunlar sitedeki veriler. burda motor 3.8l ama ruhsatta 1460 cm3 yazıyo. hangisi doğru ki bunun?
böyle bi problem olduğunu bilmeden girmiştim bi akarsuya, ilk deneyimim olmuştu. akarsuyu geçtikten sonra frenler tutmayınca ufak bi tehlike atlatmıştım.
ben de burdaki derin sulardan geçen cj leri görünce "bunlarda herhangi bir sorun olmuyormu da benimkinde oluyo bu sorun"diye düşünmüştüm. eğer bu kampana frenler için normalse, offroad için tehlikeli bir durum.
cevap için teşekkğr ederim
tüm gezenbilir off-road üyelerine merhaba.
76 model cj5 im var. derin su geçişlerinden sonra frenler hiç tutmuyor. pedal sertleşiyor. ne kadar kuvvaetli bassamda frenlere hiç etkisi yok. sebebi nedir? frenler kampana