AtilaT kullanıcısının son içeriği

1. A

Klima Hakkında

Ynt: Klima Hakkında Merhaba arkadaşlar,ben de bir yaşında Duster 4wd ile İstanbul'a giderken ,klima 1. aşamada çalışarak giderken 300km sonra havalandırma kanallarından buhar çıkmaya başladı ve klima nerdeyse durdu. 4.kademeye getirmeme rağmen 1.kademe gibi çalıştı. Kapatmak zorunda kaldım. Bir...
  2. A

DUSTER4X4

Ynt: DUSTER4X4 Alt koruma konusunda üst düzey arazi araçlarında fabrika çıkışı koyuyolar. Büyük bir kaza durumunda koruma olmasada motor kucağa alınabilir. Benim amacım nadiren de olsa ağır araziye girince alttaki önemli kısımları taş ve kayadan koruyabilmek. Yakıt ölçümü yapmıyorum şimdi...
  3. A

DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI

Ynt: DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI Bildiğim kadarıyla 1750 ile 2500 devir arası maksimum torku veriyor motor. Daha yüksek devirlerde yakıt artar gereksiz bağırtırsınız arabayı. Gerçek ustaları dinleyin ama araştırıp okuyun arkadaşlar. Bilgisi olmayanın fikri de olmaz.
  4. A

DUSTER4X4

Ynt: DUSTER4X4 Duster sahibi arkadaşları bir konuda uyarmak isterim. Duster daki 4wd lock sistemi sadece ön ve arka difransiyele eşit güç gönderiyor. Herhangi bir dişli sistemi ile güç aktarmıyor. Normal arazi taşıtlarında 4L ye aldığınızda şanzıman dişli oranları değişiyor ve kullandığınız...
  5. A

DUSTER4X4

Ynt: DUSTER4X4 duster cı arkadaşlar bugün Ankara da çok güzel kar yağdı.(7-1-2013)duster ımın ilk kar tecrübesini yaptım bugün.tek kelimeyle kusursuz bir tecrübeydi.daha önce kullandığım 4x4 lerden hiç bir eksiği yok.dikmen in yokuşlarını,ara yollarını problemsiz bir şekilde çıktım.gerçi kar...
  6. A

DUSTER4X4

Ynt: DUSTER4X4 iyi akşamlar arkadaşlar .bir konuda sizlere bilgi vermek istiyorum.biliyosunuz ben duster ı alalı 10 gün falan oldu.duster ın üzerindeki lastikler çok ilginç,latiğin iç taraftan 3 sıra dişi vakumlu en dış 2 dişi normal desenli.yumuşak, sessiz ve yol tutuşu iyi bir...
  7. A

DUSTER4X4

Ynt: DUSTER4X4 nagant kardeş sen yedek parça fiyatı konusunda haklıymışsın.bugün eski ustamı aradım (yetkili servistekini)benim forester'ı 1500 tl civarında yaptırmışım aklımda yanlış kalmış.afedersin.bu arada senin forester manuel mi ?senin yazdığın yakıt verileri benim arabaya göre fazla...
  8. A

DUSTER4X4

Ynt: DUSTER4X4 nagant kardeş inan subaru'yu senden fazla seviyorum.ama içinde bulunduğum şartlarda yakıtı fazla benim için.ayda 400tl verip 600 km vyapmak var,180tl verip 800km yapmak var.benim için şu an duster yeterli çünkü 4x4 ve yakıt ekonomik.şu senin yedek parça işine gelirsek ;Ankara...
  9. A

DUSTER4X4

Ynt: DUSTER4X4 ben orjınal parçadan bahsediyorum.yan sanayi sizin fiyatlara oluyor.subaru çok güzel araba fakat günlük kullandığın zaman yakıt üzüyor.sattığım dönemde ayda 400tl gaz harcıyodum.
  10. A

DUSTER4X4

Ynt: DUSTER4X4 Anti Duster cıları anlıyorum.Aracın lüks konusunda sıkıntıları var AMA artıları daha çok.fiyatı uygun,yakıtı düşük,vergisi az,işletim masrafları düşük,lastikleri ucuz,extra kullanacağınız aksesuar ucuz....vs.vs.bende bir toyota land cruıser a binmek isterim ama 100 km yol gitsen...
  11. A

DUSTER4X4

Ynt: DUSTER4X4 Teşekkürler.Araziye tek araba çıkmak her zaman tehlikelidir,başına bir iş gelir kalırsın ortada.O yüzden avcı arkadaşlarımla beraber çıkcam uygun bir zamanda .Sonuçlarını paylaşırım.Fakat Duster'ın arazide iyi bir performans göstereceğine inanıyorum.Offroad vites seçenekleri...
  12. A

DUSTER4X4

ARKADAŞLAR 2 OCAK 2013 DE SİTEYE ÜYE OLDUM VE 1 HAFTA ÖNCE DUSTER 4X4 ÜMÜ TESLİM ALDIM.ARANIZA HOŞ GELDİM.DAHA ARAZİYE HİÇ ÇIKMADIM.AMA ŞEHİR İÇİNDE DE ÇOK GÜZEL.GÜÇLÜ BİR ARABA .FİAT PUNTO DAN SONRA ÇOK İYİ GELDİ.ZATEN 4X4 KULLANMIYOSAN HİÇ KULLANMA DAHA İYİ.SON 4X4 ÜM NISSAN PATROL DEN 7 YIL...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri