Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Grand Cherokee Wj Kaliper Sesi İçin Gres Yağı Önerisi?
sorunu kaliperde arama balataların tırnaklarına takılan maşalar üzerinde değilse bu sesi muhakkak yapacaktır..
Ynt: Cherokee 4.0 Yanan Lamba
kontağı beş kez aç kapa beşinci açışında bekle check engine lambası yanıp sönecek bu yanıp sönmeleri sayıp örneğin 2 defa yandı söndü bekledi 3 defa yandı söndü bu 23 demek yani 23 kodlu arıza.bu lamba yanma işlemi sona erene kadar devam eder.bu arızayı da arıza...
satılık temiz, yol dışı(stabilize dahil) hiç kullanılmamış sadece 3000 km yapmış.dileyene jantıyla birlikte verilir.jantlarda çok temiz yarasız,çiziksiz.büyük ebat lastik alacağımdan dolayı satılık.takım lastikler 1000 tl.jantlar 600.jant ölçüleri 5X114.3 devino offroad jantı offseti...
Ynt: Grand Cherokee ZJ 4" helezon yayı takım
yokmu elinde zj yada xj 3 inç ön helezon yay.ikinci el kit de olabilir.sadece ön helezonlarımda sıkıntı var.yardım....
Ynt: willys sıfır motor arıyorum kımse satmıyormu
çatlak kontrolünü sağlıklı bir şekilde yaptırabildinizmi.gözle görülemeyecek çatlaklar var ki bunlar çeşitli yöntemlerle ancak belirginleşebilir.siz işleminizi nerede yaptırıyorsunuz bilmiyorum ama kapak işlemini profosyonelce yapan kişilere...
Ynt: GRAND CHEROKEE 3.1TD ŞANZIMAN SORUNU
öncelikle filtresini ve yağını değiştirmeni öneririm,arkadaşımında dediği gibi yağ basıncıyla alakalı bir durum olabilir.
Ynt: GRAND CHEROKEE 3.1TD ŞANZIMAN SORUNU
öncelikle filtresini ve yağını değiştirmeni öneririm,arkadaşımında dediği gibi yağ basıncıyla alaklı bir durum olabilir.