ayhan kurnaz kullanıcısının son içeriği

1. ayhan kurnaz

Motor Işığı Egr Valfi Temizlenmesi

Tel. Verin anlatiyim iyi gunl er
  2. ayhan kurnaz

Tel ver anlatayim

Tel ver anlatayim
  3. ayhan kurnaz

Ssayong action sport

Ssayong action sport
  4. ayhan kurnaz

Iyi gunler temizlemesi cok kolay degismesi gereksiz.aux icinse teybin arkasindaki soketin uzerine su an numarasini hatirlamadigim girisine baglanti yapiliyor.
  5. ayhan kurnaz

Temizlemesi cok kolay ben yaptim oldu aux ise teybin arkasinda tam olarak hatilamadigim soketin. Kablo baglayarak yapiliyor
  6. ayhan kurnaz

Suzuki 2006 3 Kapı Grand Vitara Lpg Uygulaması

Ynt: Suzuki 2006 3 Kapı Grand Vitara Lpg Uygulaması arkadaşlar 2004 1.6 manuel gvitara 3k lpg ile nekadar yakıyor ? bilgi verirseniz sevinirim .
  7. ayhan kurnaz

225*70*16 BF Goodrich A/T Lastik Arıyorum!

Ynt: 225*70*16 BF Goodrich A/T Lastik Arıyorum! arkaşlar beylikdüzünde bir firmada müthiş lastikler var benim araç 2004 g vitara 4 adet 720 tl dediler peşin olarak. kartını kaybettim. en kısa zamanda telefonunu alacagım iyi günler
  8. ayhan kurnaz

Yaylalarda Kar Var.Hendek / Sakarya (16 Ocak 2010)

Ynt: Yaylalarda Kar Var.Hendek / Sakarya (16 Ocak 2010) resimler şahane hayran oldum geçmişler olsun .
  9. ayhan kurnaz

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Ayhan kurnaz 2004 grand vitara
  10. ayhan kurnaz

İlk Off-Road Denememizde Başımıza Gelenler (18 Mayıs 2008)

Ynt: İlk Off-Road Denememizde Başımıza Gelenler (18 Mayıs 2008) geçmişler olsun
  11. ayhan kurnaz

İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009)

Ynt: İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009) harika bir gezi olmuş çok tebrikler
  12. ayhan kurnaz

Lada Niva Sürekli Dörtçeker mi ?

Ynt: Lada Niva Sürekli Dörtçeker mi ? sayın arkadaşlar anladım demiştim hayır anlamadım.şunu resimli bir şekilde anlatım mümkünmü?teşekkürler
  13. ayhan kurnaz

Ynt: Lada Niva Sürekli Dörtçeker mi ? tam anlamıyla şimdi anladım çok teşekkürler.
  14. ayhan kurnaz

Ynt: Lada Niva Sürekli Dörtçeker mi ? sürekli 4 çekerse arkayı kaldırıca neden ön teker çekmiyor?yoksa benim araç arızalımı?
  15. ayhan kurnaz

Ynt: Lada Niva Sürekli Dörtçeker mi ? nasıl bir mantık ben kesinlikle anlayamıyorum. niçin anlayamıyorum. lutfen gerçek basit bir anlatım?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR