ayhanisler kullanıcısının son içeriği

1. ayhanisler

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Gezenbilir Kartalkaya gezisinde sevgili Hakan ve Zerrin'in objektiflerine takılanlar.. TOYOTA kardeşliği.. (Sedat'çım kulakların çınlasın...)
  2. ayhanisler

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) İşte bu da benim kamyonum...:)
  3. ayhanisler

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Tekrar selam Çağlar, birazdan resim gönderme işlemine başlıyorum, tabi nasıl gönderildiğini unutmadıysam:)) Bu arada bazı fotoğraflar için hayvan severlerden şimdiden özür dilerim, malum bu kamyon av arabası:)))
  4. ayhanisler

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) nazar değer diye korkuyorum dostum, türkiye'de her anlamda bukadar temiz ve tek olmak zor iş :))))))
  5. ayhanisler

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) doğrudur dostum, biraz yoğunum bu aralar.. kamyonu da haftada bir saat falan kullanıyorum.. seninki de yakışıklı olmaya başlamış bu arada, maşallah, ne diyeyim:))
  6. ayhanisler

4 Runner Hakkında Bilgi ?..

Ynt: 4 Runner Hakkında Bilgi ?.. Selam Ertan, şimdilik iyiyim, bildiğin gibi. Bu arada babana çok selam söyle, onun sayesinde ön aks kafalarından gelen sesi farketmiştim. Sizden 15 gün sonra ön aks kafalarını değiştirdim. Şu an saat gibi maşallah:))
  7. ayhanisler

Ynt: 4 Runner Hakkında Bilgi ?.. Selam, aracı marmaristen aldım, şu an Ankara'da ikamet ediyorum. Bu arada, soy isim yabancı gelmiyor, Mustafa Erkişi ile bir yakınlık sözkonusu olabilir mi?
  8. ayhanisler

Ynt: 4 Runner Hakkında Bilgi ?.. Açık konuşmak gerekirse, performans çok daha önemli benim için. Konfor nekadar iyi olursa olsun "gidemediğinizi" hissedince arabadan resmen soğuyor insan. 4Runner, hilux'e kıyasla 5 gömlek daha konforlu, ama yinede arazide 2 tane 4runner'ı tamponuma takıp...
  9. ayhanisler

Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği (5 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği (5 Nisan 2009) Selam Sedat'çım, istemeyerek de olsa olaya dahil olmam gerekti:)) Sen de biliyorsun ki, "koyunun olmadığı yerde, keçiye abdurrahman çelebi derlermiş" :))) İhtiyar'a hürmetler..
  10. ayhanisler

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği (5 Nisan 2009) Şaka değil di mi bu okuduğum? Dicimon sudan geçmiş???? Hey yüce tanrım sen nelere kadirsin:)))))))))))))))))
  11. ayhanisler

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği (5 Nisan 2009) Valla nazar değdi Ayhan ama Alp'in değil :) Dicimon, otoparktan çıkarırken otelin koruma görevlileri, civardaki taksici arkadaşlar ve en son da et aldığım kasapta yoğun ilgi ve iltifat gördü... Ben o sırada içimden...
  12. ayhanisler

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği (5 Nisan 2009) Sakalımız da yok dolayısıyla kimse sözümüzü dinlemiyor :))))) Al bir HILUX keyfine bak yahuuuu:))))
  13. ayhanisler

Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği Duyurusu (5 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği Duyurusu (5 Nisan 2009) Selam Zerrin, yarın öğlen bir aile dostumuza davetli olacağımız ve 6 Nisan haftası Ankara dışında yoğun bir iş temposunda olacağımdan dolayı maalesef geziye katılamıyorum. Umarım keyifli ve sorunsuz bir etkinlik...
  14. ayhanisler

Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Anket ve Planlama

Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) Sanırım bu durumda çok istememe rağmen ben de katılamam :)))))
  15. ayhanisler

Ynt: 4 Runner Hakkında Bilgi ?.. Selam, bende 2400cc benzin/lpg'lisi vardı. Benzin sarfiyatı hakikaten fazla. Lpg'de idare eder ancak bu sefer de kasa ağır geliyordu. Dolayısıyla av dönüşlerinde (özellikle bir an önce eve ulaşmak isterken) yol sanki bitmiyordu. Sürat yapmak için benzine...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri