aytuLe kullanıcısının son içeriği

1. A

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu Evet o konuyu soracaktım sana bilgilendirirsen çok süper olur. Dediğin gibi sıkıntılar oluşursa farklı ulaşım araçlarını kullanacağım zaten.
  2. A

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu Güncel tutalım
  3. A

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu Canlı kalması için bir mesaj yazayım dedim ;) medford'un söylediği rota yani " eskişehir-izmir-denizli-izmir-ankara-sivas-erzurum-kars-van-mardin-diyarbakır-istanbul " olarak belirledim rotamı, araştırma yapıyorum şimdiden başlamak lazım.
  4. A

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu Söylediğiniz şekilde daha uygun aslında, yardımlarınız için çok teşekkür ederim gerçekten, sizinle irtibatta kalsam akıllıca olacak :)
  5. A

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu Rotayı değiştirmeye karar verdim diğer türlü çok masraf olacaktı tren tur kartını kullanmam gerekiyor bütçem çok geniş değil. Doğu ekspresinin ilerlediği rota üzerinde bulunan şehirleri gezmeyi planlıyorum, belki sürpriz bir şekilde güney'e inme şansım olabilir yol ne...
  6. A

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu http://b1112.hizliresim.com/s/6/ybdl.jpg Burada bulunan harita kapsamında oluşturdum rotamı bazı yerlerde tren olmadığını biliyorum örneğin van -kars arası orayı otobüs ile geçeceğim fakat haritada bahsettiğim rotada tren yolu ağı olduğu gözüküyor harita uydurma...
  7. A

Tren ile Türkiye Turu

Tren ile Türkiye Merhaba büyük gezenbilir ailesi, Ağustos ayında yapmayı planladığım tren ile Türkiye turu konusunda siz değerli arkadaşlarımın fikirlerine danışmak isterim. Rota olarak "Eskişehir > İzmir > Denizli > Mersin > Urfa > Mardin > Van > Kars > Erzurum > Sivas > Eskişehir > İstanbul "...
  8. A

Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar Jack London - Demiryolu Serserileri
  9. A

Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011)

Ynt: Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011) Tanışma etkinliğine katılamadım , buna katılmayı isterim takip..
  10. A

9 Temmuz'da Buluşuyoruz. :)

Ynt: 9 Temmuz'da Buluşuyoruz. :) Ben katılamadım kusura bakmayın arkadaşlar başka sefere artık.. Edit : Neler konuştunuz bakayım :D
  11. A

Ynt: 9 Temmuz'da Buluşuyoruz. :) İstabul'da oturuyorum ama geleceğim yinede , Kocaeli'de oturup da gelmeyenler utansın ;D ( Bir sorun çıkmaz ise tabi ) Edit : Mekanı tam olarak bilmiyorum aranızdan birisi beni 42 evler durağından alabilir mi ?
  12. A

Ynt: 9 Temmuz'da Buluşuyoruz. :) Nedir son durum nerede,ne zaman oluyor buluşma ?
  13. A

Ynt: 9 Temmuz'da Buluşuyoruz. :) İsmimi ekleyebilirsin o tarihte burada olacağım.. Aytaç Şenoğlu
  14. A

Ynt: 9 Temmuz'da Buluşuyoruz. :) tatile çıkmaz isem orada olacağım ama kesin değil..
  15. A

Aktiflik

Ynt: Aktiflik Ben de katılırım , genel bir konu açılır,orada gün saat felan verilirse daha iyi olur..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri