b.kaya kullanıcısının son içeriği

1. b.kaya

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor kirve hayırlı olsun şimdiden cok guzel bir makina olacak masallah.
  2. b.kaya

Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Keşif Gezisi Duyurusu (28/6/2009)

Ynt: Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Keşif Gezisi Duyurusu (28/6/2009) 1- Fatih ERDİNE jeep XJ Tarsus 2- Hakan KARAGÖZLÜ Jeep cj6 Tarsus 3- MEHMET TEPRETMEZ Lada niva Tarsus 4- Sami KARMUTOĞLU jeep CJ7...
  3. b.kaya

Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Keşif Gezisi Duyurusu (28/6/2009)

Ynt: Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Keşif Gezisi Duyurusu (28/6/2009) 28'inde tarsusta olma ihtimalim var burda olursam bende gelmek isterim.
  4. b.kaya

1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) kaza yapan arkadaşa buyuk gecmiş olsun.guzel bir gezi olmus emeği gecen herkese tskler.
  5. b.kaya

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ sağolun bol bol çamurlıcam hemde:)
  6. b.kaya

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ ergun abi cok tesekkur ederim:) bu arada size sordugum el freni problemini hallettim ayarı bozulmus sanırım kısa bir surede hallettiler
  7. b.kaya

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ buda bnm yaklasık 1 ay once aldıgım aslan parçası insallah ilerleyen zamanlarda dahada aslanlaşacak:)
  8. b.kaya

Adana - Aladağ - Acısu Off-Road Keşif Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

Ynt: Adana - Aladağ - Acısu Off-Road Keşif Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) sizleri ankaradan takip ediyorum ama tarsusluyum sizlerle birlikte olmak isterdim.Haziranda okulum bitiyor ondan snr insallah bende aranızda olurum.Şimdiden iyieğlenceler camurunuz bol olsun :)
  9. b.kaya

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu gezenbilir ailesine hosgeldiniz...
  10. b.kaya

ZJ'ye Hangi Marka LPG Taktırmalıyım? Hangi Ustaya?..

Ynt: ZJ'ye Hangi Marka LPG Taktırmalıyım? Hangi Ustaya?.. alper bey gercekten rakamlarınız müthis.ben en kısa zamanda lpgmi bir bakıma sokim cunku ben fazla yakıyorum ...
  11. b.kaya

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni üye olan arkadaslarımız gezenbilir ailesine hosgeldiniz...
  12. b.kaya

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu gezenbilir ailesine hosgeldiniz salih bey...
  13. b.kaya

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz.
  14. b.kaya

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu gezenbilir ailesine hosgeldiniz...
  15. b.kaya

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu tum arkadaslar gezenbilire hosgeldiniz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,974
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri