BAGBAN kullanıcısının son içeriği

1. B

Bir Defender da Bursa'dan.

Ynt: Bir Defender da Bursa'dan. Hayırlı olsun.. Güle güle kullanın.
  2. B

Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya

Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya Ben de okçuluğu merak ediyoum. Hatta bir osmanlı yayı yapmak için veri topladım ama yapma aşamasına getiremedim. Bilgilerinize ihtiyacım olabilir.
  3. B

Lada Niva alacaklara donanım tavsiyesi (alınır)

Ynt: Lada Niva alacaklara donanım tavsiyesi (alınır) Teşekkürler, tamponlar sanıyorum orjinalinde böyle. Lada Niva CITY modeli diye bir model var o olması olası net bilmiyorum. Şehir dışı için arazi tekerlekleri de yedekte, onları takınca da fotoğraf paylaşırım.
  4. B

Ynt: Lada Niva alacaklara donanım tavsiyesi (alınır) Fotoğrafları yüklemeyi becerebilirsem..
  5. B

Ynt: Lada Niva alacaklara donanım tavsiyesi (alınır)
  6. B

Ynt: Lada Niva alacaklara donanım tavsiyesi (alınır) Bir parçayı bulamadım, (gösterge kapağı) ondan fotoğraf çektirmedim. Ama bulması herhalde biraz uzun süre alacak. fotoları en kısa zamanda ekliycem.
  7. B

Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!! Geçmiş olsun, Allah'tan acil şifalar dileriz.
  8. B

Lada Niva 1997 Yenileştirme

Ynt: Lada Niva 1997 Yenileştirme Kendime idol olarak seçeceğim araç bu. Güle güle kullanın.
  9. B

YAKIT BEDELİ (0)

http://www.youtube.com/watch?v=T8WZD11alb07 Neodyum mıknatısları ile yapılan motorla (magnet motor) yürüyen araç.. Nivalara adette edilse fena olmaz hani :) Varmı aramızda ilgilenen arkadaşlar, tartışalım.
  10. B

Ynt: Lada Niva alacaklara donanım tavsiyesi (alınır) Teşekkürler. Darısı almak isteyenlerin başına.
  11. B

Ynt: Lada Niva alacaklara donanım tavsiyesi (alınır) İstediğim Niva'yı aldım. Şuan bakımda olduğu için fotoğraflarını yayınlayamadım. Çarşamba gününe kadar çocuğum gibi özleyeceğim.
  12. B

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Hakan, Aranıza bugün katıldım. Kısmet olursa bir Lada Niva ile başlamak istiyorum. Herkese saygılar.
  13. B

Merhabalar, aranıza yeni katıldım ve çok mutlu oldum. Keşke bu güzel sitesi daha önce keşfedebilseydim, sabahtan beri dolaşıyorum, dolaşıyorum bitmiyor. emeği geçenlere teşekkürler. Ben bir Lada Niva almak istiyorum ama alırken -keşke dememek için- hangi donanımların olmazsa olmaz kabul...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri