Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya
Ben de okçuluğu merak ediyoum. Hatta bir osmanlı yayı yapmak için veri topladım ama yapma aşamasına getiremedim. Bilgilerinize ihtiyacım olabilir.
Ynt: Lada Niva alacaklara donanım tavsiyesi (alınır)
Teşekkürler, tamponlar sanıyorum orjinalinde böyle. Lada Niva CITY modeli diye bir model var o olması olası net bilmiyorum. Şehir dışı için arazi tekerlekleri de yedekte, onları takınca da fotoğraf paylaşırım.
Ynt: Lada Niva alacaklara donanım tavsiyesi (alınır)
Bir parçayı bulamadım, (gösterge kapağı) ondan fotoğraf çektirmedim. Ama bulması herhalde biraz uzun süre alacak. fotoları en kısa zamanda ekliycem.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba ben Hakan,
Aranıza bugün katıldım. Kısmet olursa bir Lada Niva ile başlamak istiyorum. Herkese saygılar.
Merhabalar, aranıza yeni katıldım ve çok mutlu oldum. Keşke bu güzel sitesi daha önce keşfedebilseydim, sabahtan beri dolaşıyorum, dolaşıyorum bitmiyor. emeği geçenlere teşekkürler.
Ben bir Lada Niva almak istiyorum ama alırken -keşke dememek için- hangi donanımların olmazsa olmaz kabul...