Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
hop bizde burdayız madem sakarya ayağa kalkıyor ben hazırım etkınlıklere ve muhabbete ;D ;D ;D
sıte guncelleşirken çok sorun oldu herkez kaçtı gırmıyor artık ama tatangalar bırakmaz muhabbetı bu arada herkeze selam
Ynt: Vitara Otomatik Şanzıman Sorunu
iyi geceler ben sadece sunu solıyım oto sanzumzn vıtaralarda yılına ve kullanımına gore degısen bır sebeptır vuruntu ama en aza ındırmek ıçın yapmanız gereken birkaç mademız var:)) rahatlayın dıye solım sanzımannızda hıç bır sorun yok . kesin ve...
Ynt: 2001 WJ QATRO-DRIVE
bu araç baya bir sure önce kocael gebzede galeride satılıktı ozaman bayagı bir incelemiş tim tam donanımlı arazi aracı durumum musait olsa hiç dusunmeden alırdım ;)
bu arada hayırlı satışlar
Ynt: 2.5 wrangler satılık
hayırlı satışlar yanlız birkaç sorum olucak
1 araç kaç modeldir
2 ilk ilanda 26000 yazıyordu sonra 23000 e indi sonra 25 000e çıktı nedendir ???
3 takas dusunduğunuz araçlar nelerdir ve ne kadara kadar takas duşunuyorsunuz?
4 nicin karburutoru motora geçiş yaptınız...
Ynt: 1 ad 235 75 15 federal courega mt sıfır
merhaba suzuki vitaram icin ariyordum bana 05326352094 nolu telden ulasirsaniz yada telya zin ben arayayim
Ynt: 3 Kapi 1.6L JLX 16 Valve Enjeksiyonlu Vitara Ariyorum
benımkı at deil deve degıl mısalı ilk bindiğim arç 205 gti 19 idi sonra 106 gti ve sonra birsuru araç ensonunda be vıld im yanı suzum avartarımda dedığim gibi yaşamtarzımı değiştirdi asfalttan araziye pikniklere gezmelere yenı yerler...
Ynt: 3 Kapi 1.6L JLX 16 Valve Enjeksiyonlu Vitara Ariyorum
gebze de 2 inci sahibi ve her şeyi ile mukemmel tabi bence çunku aracımı seviyorum
bu arada 206 cc anlasırsak odememde kolaylık yaparsanız takas uyar