Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hyundai ix35
slm arkadasım aynı ses benım ix35 tede vardı aracı servıse goturdum sesın amartısor aksamını kontrol ettıler murclardan geldıgını soyledıler ne kadar dogru bılmıyorum ama ses suan bakım yapıldıktan sonra kesıldı sangı arkadasım dedıgın gıbı sankı bır seyler deyoya dong dıye...
aracımı alırken zenon far taktırdım yalnız sol fardan cızırtı gelıyor ve kasıslerden bozuk yolda ılerlerken far acıkken bır tıtreme gelıyor ısıgından bellı oluyor bu farlarda normal bırseymı
slm arkadaslar hundai ix35 aracımı yenı aldım styl plas modelını aldım yalnız daha trfıge cıkmadı ocak 3 de aracımı teslım alacam vergıden dolayı galerıde bekletıyorum araca navıgasyon yan basamak ve metal cam cıtası taktırıyorum arac cok super bu sınıftakı aracları hep test...
Ynt: Mitsubishi L200 4x4 Lastik Seçimi
slm aracımda su an 245-70--16 lastık uzerındekı jant orjınal jantı hıc bır oynama yapılmadı arac 4x2 l 200 bu lastık ebetlarını ne kadar buyutebılırım ve hangı lastıklerı tavsıye edersınız bı konuda yardımlarınızı beklyrm