barisayd kullanıcısının son içeriği

1. B

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Bence de hak ettiği ilgiyi görmemiş. Ama çok güzel bir paylaşım olmuş. Teşekkürler...
  2. B

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Güzel bir gezi olmuş. Paylaşımlar için de teşekkürler.
  3. B

Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın

Ynt: Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın Gidon pad yaptırdım.
  4. B

YBR 125 ile 22 Gün 3400 KM Tarihin Yollarında

Ynt: YBR 125 ile 22 Gün 3400 KM Tarihin Yollarında Epey güzel bir yolculuk olmuş.
  5. B

Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum

Ynt: Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum Benim de yapmak istediğim bir gezi, umarım ilerleyen yıllarda yapabilirim. Buradan tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim :)
  6. B

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Temmuz ayının on beşinden sonra, belki on sekizi olabilir, trenle Türkiye turuna çıkmayı düşünüyorum. Yataklı vagonları pek düşünmüyorum. Arada otobüsü de kullanabilirim. Gezinin ana teması mümkün olduğunca yolculuk ve barınma masraflarından kısarak daha çok yer...
  7. B

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Cevabın için teşekkür ederim. :)
  8. B

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Çok güzel bir gezi olmuş, gitmiş kadar olduk, sağ ol Medford. Ben de temmuz-ağustos gibi gitmeyi planlıyorum. Bize de yol gösterici olmuş. Mesela teknik detaylardan da bahsedebilir misin, ucuza konaklayacak yer bulabilmek mümkün mü? Şehirler arası yolculukta kolayca...
  9. B

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Çok güzelmiş, yapmak istediğim bir gezi. Ama tatilim ne yazık ki 1 temmuzda başlıyor. Temmuz'da olsaydı gelirdim. Eğer temmuzda giderseniz ben de gelirim. Gitmez iseniz burada tecrübelerinizden yararlanırız. Biz gideceğimiz zaman bize yol gösterici olmuş olur.
  10. B

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Temmuz-ağustos aylarında olursa ben de gelirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri