Baronat kullanıcısının son içeriği

1. Baronat

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Bu hafta Programınız var mı?
  2. Baronat

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... ..Geçen sene bu vakitler temizdi..yoluda düzgün..Ama uzun bir rut.
  3. Baronat

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Paar Günü görüşürüz ozaman Hem aracıda bi denemiş oluruz
  4. Baronat

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... SELAMLARGEZİ HERKESE AÇIK MI?İSTEYEN GELEBİLİR Mİ SİZİNLE BERABER?
  5. Baronat

Kiralık Off-Road Arazi Aracı

Bayramı Takiben Rizede Olacağım ve Bana Yaylaları gezmek için arazi aracı gerekiyor 3-4 Günlük.Kiralık arazi aracı (offroad) arıyorum. Bu konuda bana yardımcı olacak kişiler arıyorum. 05324085806 Gökhan Kanbur
  6. Baronat

Ynt: Kiralık Off-Road Arazi Aracı Marka Model o Kadar önemli değil...Ama aracın rizede olması gerekiyor.Vinci olursa mükemmel olur.
  7. Baronat

Bayramı Takiben Rizede Olacağım ve Bana Yaylaları gezmek için arazi aracı gerekiyor 3-4 Günlük.Kiralık arazi aracı (offroad) arıyorum. Bu konuda bana yardımcı olacak kişiler arıyorum. 05324085806 Gökhan Kanbur
  8. Baronat

Rize Off Road Spor Klübü Derneği Kurulmuştur...

Ynt: Rize Off Road Spor Klübü Derneği Kurulmuştur... Bayramı takiben rizede memlekette olacağım.Bu süre için bana off road aracı lazım.Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.Olacak birileri varsa yönlendirebilirmisiniz.Antalyada yaşıyorum normalde ve Defender 110 un aracım var. 05324085806
  9. Baronat

Satılık - Land Rover Karbüratör

Ynt: Satılık - Land Rover Karbüratör karbüratorümde bir sorun var.yarın usta bakacak eğer değiiştirilmesi gereken bir durum olursa sizinle iletişime geçerim...,
  10. Baronat

Satılık - Land Rover Karbüratör

Ynt: Satılık - Land Rover Karbüratör Karbüratör hala duruyor mu?İkincisi neden değiştirme ihtiyacı duydununuz?
  11. Baronat

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Slmlar Antoff'a nasıl üye olunuyor.Ne yapmam gerekiyor.Bir arkadaşımla bu işlere gönül vermeye başladık.Bir tane defender 110 aldık ve sizlerle tanışmak ve gezmek istiyorum.Bunun içine neler yapmam gerekiyor.Aidatı yada benzeri birşeyi var mıdır?Nereye kime...
  12. Baronat

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Slmlar Arkadaşlar , bana bir defender ustası lazım..bilginiz var mıdır?
  13. Baronat

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Gelecek hafta pazar günü için bir plan var mı?
  14. Baronat

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Yarın imecik yaylasına yada kumluca bir yayla varmış kırkpınar dı sanırım onu doğru altınyaka taraflarından gideceğim tek araç olarak...Yolda belli olacak tam olarak nereye gideceğim...yani yüksek bir yerlere çıkmaya çalışacağım..
  15. Baronat

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Antalya da off road gezilerini, bu site dışında herhangi bir yerden bildiriyor musunuz?Var ise böyle bir adres , paylaşırsanız sevinirim.Çünkü buradan gezi bilgilerine ulaşmak çok zor.Sürekli sohbet var.Antoff siteside şu an faal değil sanırım.Birde Off road...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR