bburakk kullanıcısının son içeriği

1. B

Satilik Fallkniven Plx Caki

Ynt: Satilik Fallkniven Plx Caki Google xhrome cevirise aldanip fildisi dedim. Yanilmisim, amacim aldatmak degil kesinlikle. Almak isteyen olursa arastirip iletisime gecsin lutfen. Uyarilar icin tesekkurler.
  2. B

Ynt: Satilik Fallkniven Plx Caki Bana gelisi bu, daha uyguna var mi bakmadim. Kargo bedeli vs gibi konular var ayrica caki getirtilmiyor hic gelememe riskide var. Sapa gelince fil disi resmi sitesinde yazan budur. Yaniliyorsam kaynak paylasin bu sekilde bir anlami olmuyor iddaanizin. Teşekkürler
  3. B

3g toz celik, 62 hrc sertlik, fil disi sap Amerikadan geldi ve hic kullanilmadi, bana maliyeti 600 tl ve istedigim damascusu getirtmek icin satiyorun. Kutusunda durmaktadir. Resmi sitesinden arastirma yaparsaniz ust duzey kalitede, ozel bir urun oldugunu gorebilirsiniz. Fiyati 600 tl
  4. B

Türkiye'deki Çakılar Tatmin Edecek Seviyede mi ?

Ynt: Türkiye'deki Çakılar Tatmin Edecek Seviyede mi ? cengiz beyın farklı forumlarda yazılarını okudugumdan bıcak konusunda benı elestırmesıne son derece saygılı yaklasırım cunku bu kısıden bıseyler kapabılırım.. konu sukı sız bana bısey katamazsınız en azından bısey katılmasını ıstedıgım bu...
  5. B

Ynt: Türkiye'deki Çakılar Tatmin Edecek Seviyede mi ? Ben sana cevap vermedıgımden senın yazdıklarınla ılgılı bır baglantı kurmaya calısamadım basta hata senın ıkısının arasında bır mantık kesısmesı aramandır. 2. olarak benım bır yardım ıstedıgım konuda kısısel yorumunu katmıssın ben daha cok...
  6. B

Ynt: Türkiye'deki Çakılar Tatmin Edecek Seviyede mi ? Ben profesyonel basketbol oyuncusuyum, aldıgım para tamamen kendı alın terımden kazanılmakdadır. Bır sakatlık yasarsam ben 600 tl bıle kazanamam. Anlatmaya calıstıgım ne partı baskanları gıbı çalıyorum, nede bır asalak gıbı baba parası...
  7. B

Ynt: Türkiye'deki Çakılar Tatmin Edecek Seviyede mi ? Aslında bır cakıya 800 tl verdıkden sonra o bıcakdan cok ust sevıyede bır keskınlık beklerım demek ıstdıgım olay buydu.
  8. B

Ynt: Türkiye'deki Çakılar Tatmin Edecek Seviyede mi ? Aslında tam olarak dogru orantı ıle keskınlık, celık kalıtesı alakalı olmasada onemlı olcude etkıler gıbıme gelıyo ama sızın kadar bılgım olmadıgı muhtemel.. Ben aldıgım bıcagı zor kosullarda kullanmıycagımdan dolayı ıyı bıleme sonucunda...
  9. B

Ynt: Türkiye'deki Çakılar Tatmin Edecek Seviyede mi ? Bugun meydanav a gıttım fakat kararsızlık nedenı ıle alamadım cold steel'ın o modelı ellerınde yokmus onun dısında s30v, 1095carbon, 154cm gıbı celıklerı ınceledım s30v benı hayal kırıklıgına ugrattı. 1095 carbon hepsınden cok ama cok daha...
  10. B

Ynt: Türkiye'deki Çakılar Tatmin Edecek Seviyede mi ? Konu gunceldır
  11. B

Ynt: Türkiye'deki Çakılar Tatmin Edecek Seviyede mi ? 2 saate kadar cıkıcam ve cok kararsızım:S Ustatlarımdan yonlendırmeler beklıyorum.
  12. B

Ynt: Türkiye'deki Çakılar Tatmin Edecek Seviyede mi ? Guncel
  13. B

Vıctorınox, Buck, Kabar, cold steel, bora, sog, gerber... vs modellerıne baktıgımda genelde guzel modellerı ya Turkıyede yok ya da cok pahalı fıyatlara satılıyor. 154cm celıge sagıp bır sustalıya 1600 tl fıyat bıcılmesı gıbı abartı durumlar sozkonusu.. Gelgelelım kı bunun yanındada fıyatların...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR