Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008)
Her sene farklı bir tat alıyorum bu gece fotoğrafı gezilerimizden.. Bu sene de özellikle benim için iki yeni yer öğrenmiş oldum. Lalelideki Taş Han ve Tophane'nin tepesindeki setüstü.. Gösterenlere teşekkürler...
Ynt: Gezenbilir Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Eylül 2007)
merhaba.. bu güzel aktiviteye devam edilme isteğine çok sevindim.. inş. garipçe köyünde kahvaltı etmeyi başarabiliriz.. bunun için tempolu yürümek, ekip organizasyonu üzerinede çalışalım derim:)) daha hızlı seyretmek için...
Evet Canercim, biliyorum benim güneş 6:51 de doğuyor!! 6:51; 6:51 telkinimle gidenler olmuştu, ben kalmıştım.. ne komik:)) direttiğin için teşekkürler..
Herkese Merhabalar, doğrusu ben daha yeni yeni kendime gelebiliyorum.. Hernekadar sabahlayabileceğime kendim bile inanmazken bu değişik deneyimi yaşayanların arasında olmanın gururunu ve keyfini yaşıyorum. Öyle hoşuma gitti ki.. Bir...
Ynt: Gezenbilir Ramazan Gecesi Fotoğrafı
Merhabalar,
Beni de listeye ilave eder misiniz.. Size herhangibir noktadan katılmaya çalışacağım.. görüşmek üzere hoşcakalın...
Ynt: Haftasonu Programı 30 Haziran / 1 Temmuz Denize Girmeli Tekne Sefası
Arkadaşlar teknemiz dolmuştur. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederiz. Bir sonraki aktivitemizde görüşmek üzere diyorum.
Ynt: Haftasonu Programı 30 Haziran / 1 Temmuz Denize Girmeli Tekne Sefası
Arkadaşlar, işte size sunduğum seçeneğin son durumu. Katılan olursa memnun olurum. www.trekist.com dan da aktiviteyi düzenleyen gurubumu tanıyabilirsiniz.
Pazar 1 temmuz da günübirlik adalar tarafına tekneyle gidilecek...
Evet Arkadaşlar,
30 Haziran ve 1 Temmuz tarihindeki programımıza dikkatinizi çekmek istiyorum.. Yaz bitmeden bir tekne gezintisi yapıp, deniz ve güneş sefası yapalım. Bu yaz sıcağında daha iyi ne olabilir değil mi?
Özel istek üzerine daha önce bizi gezdiren Köksal amcanın teknesıne doluşup...
Ynt: Doğançay Dere Yürüyüşü
http://picasaweb.google.com.tr/b6h1y6/2007_06_17doAnAy
den diğer fotoğraflara bakabilirsiniz.. buraya yüklemek için çok uğraştım ama olmadı
Son durumumuz 18 kişi olduk. Artık gelmek isteyenleri kabul edemiyoruz. Fotoğrafları sizlerle paylaşacağız.:) Herkesin gösterdiği ilgiye teşekkürler.
teklif var ısrar yok tabii ki.. hem babalar günü, hemde üniversite imtihanları var. engeli olup da gelemeyen ama gelmeyi çok isteyen kişiler olduğunu biliyorum. artık onlarda çektiğimiz fotoğraflara bakarak avunurlar.