Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Boreal Atlas ayakkabı - Ürün değerlendirmesi
-50'ye kadar dayanan modelleri var. İş güvenliği malzemesi olarak geçiyor. Devamlı soğuk hava depolarında çalışan tipler giyiyor.
Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (21 - 23 Nisan 2012)
şaka maka 10 kişilik bir kar mağarası rahatlıkla 1 saatte hazırlanabilir (5-6 kürek şart) mis gibi bir gece geçer içinde
volfram ve kapı yol geçen hanına dönmüş durumda.. balkon malkon hak getire.. :D 2 hafta önce oradaydık oldukça güvenli olduğunu söyleyebilirim. kazma şart, krampon da gerekli olabilir.
Hocam en iyisi ilk önerdiğin seçenek. Diğerleri o kadar yol gelmiş insanları yorabilir. Sırt hattı git gel 23 km http://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1751621
muhteşem bir etkinlik olacağına eminim. otellerden sonra kendini yorgun hisseden arkadaşlar volframa telesiyeje 10 TL (gidiş+dönüş biletinizi atmayın dönüşte sorarlar) ödeyerek çıkabilirler.
Volframdan zirve daha kolay olur...
Ynt: Triton 500 Application Error mesajı
abi windows işletim sistemi oldukça her magellan kullanıcısının başına bu tip sorunlar gelebilir. gelelim çözüm yöntemine;
-cihazı "ışık" , "yukarı ok" ve "açılış düğmesi" aynı anda basarak "developer mode" denilen modda açıyoruz.
-cihaz bu şekilde...
Ynt: Satılık Magellan Triton 1500 El tipi GPS cihazı
aselsan'da 250 gram akıl varsa yerli gps yapar... 50 tl'lik donanım gereksinimi yok o kadar yani.. bir lcd ekran, bir sirf chip, bir akselerometre, bir de kasa.. 400'den satsa kapışılır, ihraç bile eder.
abi selam, canon G11 veya G12 gibi birşey olsa takası değerlendirirdim fakat SLR makina taşıyamam ben. Laptop desen iki tane var, ben de onları bir şekilde elimden çıkarmayı düşünüyorum.
şu an piyasanın en iyi ve en ucuz cihazı garmin etrex 30 (aslında etrex 20 daha ucuz sadece elektronik pusula ve barometresi yok) etrex 30 650 TL civarına bulunabiliyor. Bence gözünüz kapalı alabileceğiniz bir cihaz.
merhaba,
bence gps cihazına vereceğiniz para ile android bir telefon satın alın. mis gibi kullanırsınız google haritalar vs... pil sorunu dışında android telefonlar tüm gps ihtiyaçlarını karşılıyorlar. en fazla 50-60 tl daha verir yedek bir...
:D :D :D
offroad için araç tipi almak hem ucuz hem de daha mantıklı... kocaman ekranları var, ayrıca çakmak yerinden enerji alabiliyorlar. bunlara maalesef google uydu görüntüsü atılamıyor bildiğim kadar..