Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: (İSTANBUL) Göktürk göleti ve Tayakadın.Kamp nasıldır?Balık durumu bilen? Gezen?
yalnız göktürk göleti milli park içerisinde yer aldığı için balık avcılığına yasak olan bir gölet ve benimde bildiğim adarıyla ulaşım için yol yok arabayı bırakıp yürümeniz gerekebilir.
Ynt: Katlanabilir Kamp Sandalyesi
avcılarda baumax adında yapı marketinde 18 tl ye var üstelik gayet geniş 110 kilo bi insanı taşıyabiliyor tavsiye ederim.
Ynt: 10 günlük kamp
sevgili kardeşim eğer araçsız gidecekseniz sıkıntılı geçebilir çünkü ben bu sorunu yaşadım bencede milli park orman kampları gibi yerleri tercih etmelisin hem imkanlar daha elverişli hemde güvenli
Ynt: Mercedes O 308 (1985 Model ) den motokaravan yapılırmı
öncelikle hoşgeldiniz araç ile ilgili pek bilgim yok fakat yedek parçası kolay bulunabilir bir araç daha sağlıklı bence benim bildiğim araca ruhsat çıkaramama gibi bir durumunuz yok bir tanıdığımız hasarlı minibüs kamyonet gibi...
Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan
kenan abi seninle ankara çıkışındaydı yanlış hatırlamıyorsam,tanışmıştık gerçekten keyifli ve güzel bir gezi olmuş :)
Ynt: Gerber Bear Grylls Ultimate Survival Fixed-Blade Knife+Basic 8 Pic. Survival Kit
yaklaşık 1 haftadır ebay dan bende araştırıyorum zaten en pahalısı 60-70 dolar civarı fiyatların bukadar ucuz olması emin değilim ama vergiden veya malın gündemden düşüp fiyatın azalması olabilir kargo fiyatı...
Ynt: Akçay
gidip görülmesi gerken sayılı yerlerden birisi aslında kaz dağları 2 sene önce gittiğimde eşşiz havasıyla karşılaştım gerçekten dinlenmek için ideal bir yer.
Ynt: jetta&corolla dizel, hangisi?
bence japon olsun toyota olsun :) 7 senedir abartmadan söylüyorum tek masrafı debriyaj balatası ayrıca parça ucuzluğu dehşet yol tutuşu var ama benzinli 140.000 km de ama hala ilk günkü gibi diyebilirim ayrıca servis sıkıntısıda yok.
Ynt: Arazide arabaya yıldırım düşerse ne olur ?
ümit abininde dediği gibi eğer arabanın içindeyseniz ve hiçbiryerle temasınız yoksa size birşey olmaz elektronik derslerinde devamlı tekrarlanan bi konuydu bu fakat kapıdan çıktığınızda neler olacağı konusunda fazla söze gerek yok. :)